Kesämiehen kesäblogi

Mäkin päätin laittaa mun kesämies-kuvan tohon ylös kun Julikin oli laittanu kesätyttökuvan sen blogiin.

Me on taas äispän kaa vaan hengailtu tänään, ihan normaalipäivä. Aamulla tosi aikasin äispä lähti johonkin ispän kanssa mut tuli pian takasin ilman iskää. Normaalia. Sit me jatkettiin äispän kaa unia vielä aika kauan, mä nukuin sen peiton alla kun iskä ei ollu kotona. Normaalia. Sit me herättiin ja syötiin. Normaalia. Sit me mentiin ulos lenkuroimaan ja jouduttiin sellasiin paikkoihin missä ei oltu ennen käyty. Sekin on nykyään normaalia kun ei me olla vielä ehditty kaikissa paikoissa käydä.

Lenkuran jälkeen me hengailtiin pihalla lämmössä. Mä puutarhuroin vähän sitä aitaa kun ei iskä ja äispä oo saanu aikaseks. Mä otin pari oksaa pois siitä yhestä kohtaa että näkisin paremmin Annan pihalle. Äispä ei tykänny mun tarhuroinnista ja se ruiskutti mun päälle vettä, varsinkin sillon kun mä luulin sen varvasta isoksi oksaksi. Ihan turhaa mun mielestä suuttua tollasesta jutusta, mitäs tunkee varpaansa jokapaikkaan!

Kun me oltiin loikoiltu pihalla tarpeeks kauan, me lähettiin ostoksille. Me käytiin mun suosikkikaupassa, siellä mistä saa leluja ja herkkuja. Tää oli kyllä eri suosikkikauppa kun aikasemmin, mut ei se mua haittaa. Pääasia että saa leluja ja herkkuja. Äispä toi mulle sieltä keksejä ja lelun. Se lelu oli keltanen kumikoira, ehkä se on keltanenkuminoutaja. Se piipitti mulle ärsyttävästi ja mun piti möyhentää sitä ihan tosissaan pari tuntia että mä sain sen vaikenemaan! Mä sain jo osan täytteistäkin ulos siitä, että tää päivä on kyllä menny ihan hyvin siltä osin. Välillä me otettiin sen keltasenkuminoutajan kanssa vähän lepiä, kun ei kumminkaan kokoaikaa jaksa taistella. Lepin jälkeen taas taisteltiin hulluna ja nyt se ei enää piipitä mulle yhtään kun se tietää että mä oon kunkku.

4 responses

 1. Anna

  Hipsis Onni – sähän oot ihan ku botikaarti tossa rappusten eessä. Mä oon ny aika ylpee susta. Pakko oli kirjottaa se sähköposti siihen sun pihaas ku ei muuten saatu rehvata. Toivottavasti ymmärsit…..

  26 toukokuun, 2008 6:45 pm

 2. Mä oonki sellanen turvamies, mä voin turvata sua ja Perttaa ja kaikkia muitaki naapurikoiria. Ja ihmisiä kans. Ja kyl mä tajusin sen sun sähköpostin, kiitti viestistä.

  27 toukokuun, 2008 11:52 am

 3. Siisti kesämieskuva! Ihan turhaan sun Äispä kyllä suuttuili siitä varvasjutusta, minkä sille voi jos on oksan näköinen varvas ja koira erehtyy vähän puraseen.

  27 toukokuun, 2008 5:10 pm

 4. Wappu

  Oi kesämiäs! Mä oon joskus naoannu mammaa peukusta ku se näytti ihan kepiltä. Mä niin tykkään kepeistä, niitä on nii-in mukava kanniskella ja ielä parempaa on ku niitä heitellään ja sit voi juosta niitten perään ja napata ne kiinni ja… lääh-viuh-viuh-hauh! Siistii!
  Mammalla oli siis mun ihkupihku keppi kädessä ja mä sitä tavottelin enkä erottanu missä tikku loppuu ja peukku alkaa…

  28 toukokuun, 2008 8:28 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s