Lintulammelle = Ankkalammelle

Me ollaan kyl Helkan kaa melkein samiksia, kun meillä molemmilla on omat lammelle-lenkurat. Helkalla on Lintulammelle ja mulla on Ankkalammelle, ja koska ne Ankat on lintuja niin munkin lenkura on niinku lintulammelle! Mä oon nähny niitä lintuja siellä Ankkalammelle-lenkuralla. Välillä ne hengaa vedessä ja välillä ne hengaa siinä veden vieressä, ja sit joskus kanssa ne hengaa ilmassa. Musta se ilmassa hengailu ei oo reilua ja sillon ne muuttuuki lintuvihulaisiksi. Miten mä muka voin jahdata niitä jos ne lähtee ilmaan?! Onko reiluu?! EI oo sanon mä, koska mä en pysy ilmassa vaikka mä kuinka hypin.

Joskus mä yritän jahistaa niitä kun ne hengaa siinä veden vieressä, mut ei äispä anna. Mä yritän sit vaan tuijottaa niitä niin et ne säikähtää. Sekään ei kyllä yleensä toimi, kun ne vaan tulee lähemmäs kattomaan et ”kukas toi komea uros on”. Mä en myöskään saa mennä sinne veteen hengailemaan, ei äispä anna sitäkään. Tälleen mun kuninkuutta rajotetaan!! Mitään kivaa ei saa ikinä tehdä! Älä jahista lintuja. Älä mee Ankkalampeen. Älä vedä. Älä hae vessapaperirullaa vessasta. Älä kiipee pöydälle. Älä vie sukkaa jalasta. Älä mee yksin ulos etuovesta. Älä pure. Älä hypi. Älä tuo sitä luuta sohvalle. Älä Älä Älä. Relaa mutsi vähän, ennenku saat jonkun halvauksen! Sitäpaitsi mähän oon ihan SUPERihana ja paras, kattokaa nyt tota kuvaakin! Miten MÄ muka voisin tehdä jotain väärää…?

7 responses

 1. Mää luulen, että nää kyllä parhaiten tiiät mitä saa ja mitä ei saa tehä sun kunigaskunnassa! Hö!

  Siellä mun Lintulammelle-lenkuralla hengaa semmosia sorsia. Ne syö leipiä. Määki söisin mutta ku Maarit ei anna! Paitsi käyn mää sitten siivoomassa, jos niiltä sorsilta jää jotaki jälelle.

  10 kesäkuun, 2008 5:17 am

 2. Wappu

  Mulla ei oo lintulampilenkuraa, mulla on vaan merenrantalenkura. Ja siellä on joskus niitä ilkeitä kärmeskauloja! Mäkin söisin leipää mut merenrannalla sitä ei oo. Mä tykkään leivästä! Kaikesta eniten!

  10 kesäkuun, 2008 9:32 pm

 3. Mun Ankkalammella on kans niitä sorsia. Tossa mun lammella-kuvassakin ne oli ihan tossa mun vieressä mut niitä ei näy siinä. Niitä mä haluaisin jahistaa. Mäkään en oo nähny siellä lammella yhtäään leipää, pitääki tutkia tarkemmin ens kerralla. Se ois kätevää kun sais vähän snäksiä kesken lenkuran!

  Munkin mielestä mä kuiteskin tiiän parhaiten mitä kunkut saa tehä, ne saa tehä mitä huvittaa!

  11 kesäkuun, 2008 9:43 am

 4. Anna

  Hipsis Onni ja sun kaveris!
  Ne Ankkalampilenkuran kiljukaulat on ihan pöhelöitä. Aamusin ne nukkuu pää kainalossa ja kun emäntä vähäkin rapisuttaa semmosta kikkarekassia, niin heti ne on kintuissa kiinni. Ne luulee vissiin, että kikkarekassissa on leipää.

  11 kesäkuun, 2008 6:16 pm

 5. Nehän on sit ihan pölöjä! Hullut kiljukaulat!

  p.s. muille tiedoks: Anna on siis mun naapuri, eli silläkin on sama Ankkalammelle-lenkura. Se voi olla vähän niinku meiän yhteinen.

  11 kesäkuun, 2008 11:04 pm

 6. Joo, meillä on vähän samanlaisia ne sorsat. Ne alkaa heti tulla rantsuun, ku me tullaan sinne. Maarit sanoo, että ne tulee hakeen leipää. Mää yritin sanoa Maaritille, ettei meidän kannata sitten mennä siihen rannalle, ku kannattaa syödä eväät jo kotona, ettei sorsat vie niitä.

  12 kesäkuun, 2008 11:12 am

 7. Hyvin sanottu. EriTTÄIN hyvin sanottu.

  12 kesäkuun, 2008 12:04 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s