Tautisen hauska reissu

Me oltiin reissussa tosi monta päivää. Eka me oltiin Turon luona kyläilemässä ja sit mentiin yhessä mökille. Mökki on kyllä tosi jees, sinne pääsee vaan ihan liian harvoin. Me möyhyttiin Turon kaa ihan ältsin paljon ja taisteltiin kepukoista niinku aina, ja mulle tuli ainakin 2 reikää päähän ja yks korvaan ja yks huuleen ja musta tuli verta. Poikien leikit on kattokaas sellasia rajuja et aina sattuu ja tapahtuu tollasta.

Mökillä saa aina kaikkee herkkuja, nytkin me saatiin lihukkaa ja hyvää purkkiruokaa ja makkaraa ja rillikasviksia ja maissia ja juustoa ja sipsumuruja. Mökkiruoka on parasta ja onneks ihmiset on siellä aina tosi höveleitä ruoan suhteen.

Mä olin joka ilta niin väsy et mun oli pakko mennä nukkumaan vaikka muut vielä hengaili. Ja sen väsyn takia mua kanssa paleli ja sit teki mieli syliin. Se sylikeikka sai outoja piirteitä kun mä jouduin yllättäen Jenska-tädin koiramuskariin. Me laulettiin ja leikittiin ja mä en jaksanu ees vastustella kun mua vaan väsytti hirmeästi.

Me käytiin kanssa yhellä toisella mökillä kylässä ja sinne oli rakennettu ansa. Siellä oli ulkona pöytä ja pöydällä kaikkee herkkuja ja pöydän vieressä penkki. Mä menin tietty siihen penkille kattomaan et mitä herkkuja siellä pöydällä oli, ja ehkä tsiikaamaan et jos ehtis napata kanssa jotain. Mut ennen ku mä ehin napata mitään, ni se ansa tapahtu ja mä putosin sinne pöydän ja penkin väliin! Se oli vähän noloo, mut kukaan ei ehkä huomannu.

Meillä oli niin tautisen hauskaa että se tauti tuli mun mukaan kun mä tulin kotiin. Ekana mua vaan nukutti kauheesti mut sit mua alko kanssa pärskittää ja mun silmää rupes kutittamaan. Sillä taudillakin oli varmaan ollu niin kivaa et se halus lähtee sen takia mun mukana meille kotiin.

Advertisement

4 responses

 1. Määki haluun mökille! Me mentiin viime kesänä yhelle mökille kaikkien Pesos-tätien kanssa ja sitten mää ja Maarit lähettiin autoretkelle. Ja sitten ku tultiin autoretkeltä me mentiin mökille Osmon kans. Sen jälkeen mää en oo käyny mökeissä! Epoo!

  Nää näytät ihan joltaki ihmisvauvalta tossa kuvassa! Johtuuko se siitä taudista? Toivottavasti paranet pian!

  25 kesäkuun, 2008 8:42 am

 2. Ei mulla siinä ollu tautia vaan kylmä pelkästään. Mulle tuli kylmyys kun me pulkattiin Turon kaa vetessä ja oli jo myöhä ilta niin tuli kylmä. Äispä haki pyyhkeen ja Jenskatäti piti mua sylissä että lämpesin ni mä nukahin siihen sitte.

  Se tauti lähti jo pois enimmäkseen. Ei kutita silmää enempää ja niiskukin on loppunu. Ehkä se huomas ettei kotona oo yhtä kivistä ku mökillä. Vähempi äksöniä.

  25 kesäkuun, 2008 10:07 am

 3. Turo

  No hyvä et oot jo paremmassa kunnossa! Mulle ei tullu muuta kun vaan väsy reissusta. Otetaan viimeistään ens kuussa uusix, jookosta!

  25 kesäkuun, 2008 11:01 pm

 4. Otetaan vaikka heti! Mä voin möyhytä sun kaa ihan millon vaan, mä oon kyllä valmis. Piti vaan tosiaan nukkuu pari päivää eka et jaksaa taas täpöllä. Kaverimuiskuja!!

  26 kesäkuun, 2008 10:57 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s