Kiireinen päivä

Eilen oli kauhe kiire ja hirmeesti tekemisiä. Ekana me lähettiin autoajelulle aamulla äispän kaa. Meillä oli kyydissä kanssa yks Kyläilijä joka oli ollu meillä yökylässä, ihan mukava täti. Sillä oli suklaata ja mä kävin illalla salaa varastamassa siltä suklaatia kun se ei huomannu. Ei ollu kauheen hyvää ni mä syljin sen toisen palan lattialle. Mut se siitä, asiaan. Me oltiin selvästi menossa mummulaan, mut kun tultiin kohdalle ni äispä ei huomannu sitä ja se ajo ohi! Mä huusin sille että ”Pysähdy! Pyyyysääähdyyy! Sä menit ohi mummulasta!!” mut ei se tajunnu. Me ajettiin vaikka kuinka paljon ohi ennen ku äispä pysähty. Se kävi varmaan kysymässä ajo-ohjeita joltain kun sit me lähettiin takasin päin mummulan suuntaan, mutta samalla se hukkas sen Kyläilijän johonkin eikä me otettu sitä enää mukaan. Kun mummula tuli taas näkyviin ni mä huusin heti että ”Mun mummula on tuossa, pitää kääntyä tästä!” ja sit äispä tajus.

Mummulassa oli Mummmu ja Pappa ja Terhi ja pikkuihminen. Mä oisin halunnu leikkii sen pikkuihmisen leluilla kun ne oli niin hineitä, mut en mä saanu. Aina kun mä löysin jonkun lelun ni heti äispä oli kärppänä vaatimassa sitä itelleen. Ihan pönttöö et äispä saa leikkii niillä mut mä en. Mä oisin kans halunnu vähän hellii sitä pikkuihmistä mut en saanu tehä sitäkään, vaikka sekin olis selvästi halunnu hellii mua. Ison ihmiset on tympäleitä. Onneks siellä ei kuitenkaan tälläkään kertaa pihistelty ruoasta. Mä sain makkaraa ja lettua ja herneitä. Nam!

Äispä harrasti mummulassa vähän pianismia ni mäkin päätin kokeilla. Mä soitin ja lauloin, ja pappa sano et mun pianismi oli aika synkkää ja että mä voisin mennä johonki Tuskaan. Mee ite puskaan jos soitto ei miellytä! Musta se oli kaunista. Ihan niinku se pikkuihmisen pupukin joka oli siinä pianismin päällä, sille mä soitin kun se oli musta ihana. Ja sille pinkille hyvänmakuselle kumiankalle.

Välillä mä kävin papan kaa lenkuroimassa ja välillä kävin kanssa autoajelulla äispän ja Terhin kaa. Me käytiin isossa kaupassa ja mä sain vartioida autoa sillä aikaa kun muut meni sisälle. Mä sain sieltä kaupasta kanssa tulisia kiitokseks hyvästä auton vartioinnista. Mä sain sellasen kuninkaan kruunun. Se oli hieno ja just sopiva tälläselle Kunkulle, mut mä tuunasin sitä vielä hienommaks ja revin siitä kaikki turhat piikit irti. Nyt se on enempi sellanen tiara ja paljon vähemmän kuuma näin kesällä.

Lopuksi me mentiin kotiin ja Terhi tuli mukana. Mä olin jo käyny nukkumaan ja oli ihan pimeetäkin jo, kun äispä sai hullun idean et lähetään lenkuroimaan! Mä olin eka ihan että ”häh?” mut menin sit kummiskin pihalle. Mä oisin halunnu mennä heti takas sisälle kun huomasin et ulkona sato vettä ihan ällönä, mut äispä pisti oven kii ja veti mut sinne sadeilmaan. Siellä me sit lenkuroitiin vesisateessa, kunnes yhtäkkiä Terhi katos yhen auton taakse. Se auto meni pois, mut Terhiä ei enää näkyny missään! Taikatemppu! Se oli mullekin jo liikaa ja mä päätin et nyt lähetään kyllä kotiin. Me juostiin koko matka melkein ja se juoksu jäi mun jalkoihin silleen että oli pakko pömöttää vähän kun pääsin sisälle. Sitten me tehtiin outo peti mun sohvalle ja käytiin siihen nukkumaan äispän kaa. Oli ollu tosi kiireinen päivä ni oli kiva päästä äispän peiton alle nukkumaan. Pystyin sitte hyvin vahtimaan sitä ettei se saa enää mitään outoja ideoita.

Advertisement

4 responses

 1. Kiara-bostoni

  Wuf Onni!
  Olet sinä ihan mahtava kunkku-bostoni. Ollaankohan me saman valtakunnan sukulaisia, kun mullakin sattuu olemaan rinsessa nimessä? Mä käyn aina lukemassa sun seikkailuista.

  Olen ihan samaa mieltä siitä luikerotorvivihulaisesta, jota aina ladataan voimajohdolla seinästä. Oletko törmännyt korvienheilutuskoneeseen? Sillä kaksijalkaiset heiluttavat korvien ympäriltä karvoja. Samalla niillä varmaan heiluu korvatkin, koska munkin korvat heiluu, kun tuuli käy kuonoa kohti.

  Oikein hyvää kesää, makkara-lettukesää!

  Terveisin Kiara-bostoni Jyväskylästä

  29 kesäkuun, 2008 6:24 pm

 2. Moi Kiara!

  Siistiä kun säkin oot kuninkaallinen neiti! Mehän voidaan vaikka perustaa sellanen Kunkkujen ja Rinsessojen kerho. Mun täytyy tunnustaa et ei mun nimessä oikeesti oo kunkkua vaan caupoi, mut oon sitten enempi sellanen jalosukuinen muuten.

  Meilläkin on niitä korvienheilutuskoneita! Mä meen yleensä vähän kauemmaks niistä kun tykkään mieluummin kuumasta ku kylmästä. Eilenki menin peiton alle kun äispä käynnisti sen koneen. Hrrrr!

  Terviksiä sinne Jyväskylään, paljon makkaroita ja lettuja sinnekin!

  29 kesäkuun, 2008 7:03 pm

 3. Hirveästi tapauksia yhdelle päivälle! Mää menisin ihan sekaisin jo siitä, että mitä kaikkea olikaan tapahtunut. Hieno kruunu sulla tuossa kuvassa, sopii sulle just hyvin. Määkin oon saanut tuliaisia, mää sain vettä.

  1 heinäkuun, 2008 12:09 pm

 4. Wappu

  Mamman pitäis mennä johkin (mut EI Islantiin!)et mäkin saisin tulisia. Vois se tietty tuua tulisia vaikka töistä tai lähikaupasta, pääasia et saisin niitä.
  Mahtavan kuninkaallinen jossei jopa keisariuksellinen kruunu!

  2 heinäkuun, 2008 7:57 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s