Jätskireissulla

Me oltiin äispän kaa äsken jätskireissulla. Jätskireissu on semmonen kun mennään autolla ja viedään eka iskä työpaikkaan ja sit mennään kauppaan ja odotetaan autossa ja äispä tuo jätskin ja syyään se yhessä takapenkillä ja joka paikassa on jätskiä ja se on hyvää NAM! Sit jätskireissuun kuuluu myös se että mennään puistoilemaan vähäsen ja sen jälkeen haetaan iskä pois työpaikasta ja mennään toiseen kauppaan oottamaan autossa ja sitten kotiin. Mä nukuin melkistä kokoajan paitsi tietty sillon en nukkunu kun söin jätskiä ja puistoilin ja tarkkailin kun ispä meni ja tuli. Mutta muuten nukuin. Mä oon ihan väsypeikko kun oltiin niin rankassa reissussa että ei meinaa jaksaa millään.

Advertisement

6 responses

 1. Anna

  Ootkos saanu jo herneitä nenääs? Ne on nyt hirmusten namia (ei ne kuoret, mutta ne herneet ne on NAM). Mä huomasin, että olit käyny rappusilla ja mun iskän kengässäkin oli sun tassutervehiset. Ei se mitään, kyllä mä ymmärsin. Kyllä mullakin oli lomalla sinua ikävys!

  12 heinäkuun, 2008 1:30 pm

 2. Joskus vaan, liian harvoin, oon ollut jätskireissuilla. Muuten oon kyllä saanu jädeä kotona. Onnen Onni, ku sun Äippä ymmärtää, että koira tarvii jädereissuja.

  12 heinäkuun, 2008 4:03 pm

 3. Heidi

  Joo on kyl Onskaa onnistanu. Mä oon viimeks ollu jätskireissulla tsiljoona vuotta sitten. Sanon nyt kyl mammalle et mennään Suomenlinnaan jätskille!

  12 heinäkuun, 2008 5:51 pm

 4. Mä oon ollu tosi kiireellinen taas ku en oo ehtiny kirjottaa. Anteeks kamelit.
  Mä oon saanu herneitä nenääni aina tasasin väliajoin. Kerran sain iskältä myös yhet kuoret ja sit seuraavana yönä tuli oksu. Viime vuonnakin kävi niin mut ei ne muistanu pölöt sitä vaan syötti mulle ne kuoret silti. Pölöt.
  Pitäskö jätskireissut lisätä kans meidän HUU-järjestön ajamiin asioihin?

  14 heinäkuun, 2008 10:13 am

 5. Wappu

  Joo ehdottomasti pitäis! Meitähän on selkeesti riistetty tossakin asiassa.
  Huomasin muten et mamma oli taas ominu mun konetta, ni toi kolmas viesti on oikeesti mun eikä mamman. Tääkin on selkeesti HUUn asioita, toisten koneitten omiminen!

  15 heinäkuun, 2008 8:28 am

 6. Mäkin huomasin sen kanssa!

  15 heinäkuun, 2008 5:15 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s