Reissujen Reissu!

Mä olin SUPER-reissulla eile ja tänää! Ette kyllä ikinä arvaa missä mä kävin… MÄ KÄVIN KESÄMUMMOLASSA!!!

Kumpi on kumpi?

Me lähettiin eilen reissuun ja mä vaan nukuin ku mä aattelin ettei me kuitenkaan mennä mihinkään kivaan paikkaan ku ollaan vaan käyty kauheen paljon kaupoissa ja pysähdelty niissä. Mut mepäs mentiinki Kesämummolaan!! Kerran kävi niin et kun oltiin menossa Kesämummolaan ni eksyttiin ja sieltä eksyksistä löyty mun veli. Ja niin me eksyttiin nytkin, JIHUU!!! Me eksyttiin mun Otto-velin luokse ja mä haistoin heti sen lemustuksia kun tultiin sinne ja aloin hoputtaa iskää ja äispää et ne menis nopeempaa. Ja pim pom ovi aukes ja sieltä tuli Otto-veli!!! Jihuu!! Me mentiin heti pihalle nuuskimaan ja vaihtamaan kuulumisia. Eka meillä meni kyllä hetki ennen ku me saatiin selvitettyä tää kuninkuus-aspekti, kun Otto ei tienny et mä oon Kuninkas ja se yritti mua pomottaa siellä. Mut sit me oltiin kameleita ja nuuskittiin sen pihaa yhessä jonokävelyllä. Oton äispä anto meille

Vähän jänskättää tää veneily...

Vähän jänskättää tää veneily...

herkkutikut ja me syötiin ne tosi nopeesti, huips vaan. Äispä sanoo et me ollaan kyllä ihan samiksia Oton kaa kun me tehään kaikki jututki samalla tavalla.

Sitten sieltä Otto-velin luota me mentiin Kesämummolaan ja siellä oli Mummo ja Pappa! Papalla oli pärinäkone jolla se suritsutti siellä pihalla ja mä vähän seurailin sitä et mikä on meininki, mut ei sillä sit mikään meininki ollukaan. Mummolta oli lähteny tossuista loputkin karvat, ne karvat mitkä niihin jäi vielä viime kesänä kun mä niitä pöllytin. Niissä tossuissa haisi joku pikkukoira, se oli varmaan käyny niitä Mummon tossuja pöllyttämässä. Mä toimin Papan apurina lintukoirana siellä, kun siellä oli kauheesti lintuvihulaisia. Mun tehtävä oli juosta ympäri rantaa ja pelotella niitä vihulaisia, ja sitten ne lensi karkuun. Mä olin tosi hyvä lintupelottelija.

Me käytiin pitkällä veneretkellä äispän ja iskän kaa. Mulla oli mun uimisteluliivit päällä ja mä sain istuu äispän vieressä. Mulla oli eväänä mun herkkunameja. Välillä mulle tuli vähän kylmä mut se meni ohi kun tultiin pois veneestä. Arvaatkaa missä muussa jutussa tuli kylmä? No uimisessa. Mä kävin uimassa kun iskä pakotti ja mä melkein kuolin. Se laituri oli liian korkee

Piilomainontaa...?

enkä mä päässy siihen mitenkään, mut sit iskä pelasti mut enkä mä kuollukaan. Sit me saunottiin yhessä tosi kauan. Mä meinasin eka et mä mökötän kun se pakkouimistelu oli niin pölö temppu, mut sit mä sain rillimakkaraa ja vähän sipsua ni en viittiny enää mököttääkään. Ja lopuks pääsin iskän ja äispän viereen nukkumaan ni ei enää harmittanu yhtään. Aamulla mä vähän kiusasin Mummoa ja leikin äispän kaa rispeellä ja otin yhet päikkärit, ja sit me jo lähettiin autoilemaan. Mä otin kanssa autossa toiset päikkärit ja kun heräsin ni oltiin jo kotona. Vitsi mikä Reissujen Reissu!!

Advertisement

Yksi vastaus

  1. Siistii! Te ootte sun Oton kanssa ihanihan samikset! Niinku peilikuvat! Olispa mullaki joku samisveli, jonka luo voisin eksyä!

    16 heinäkuun, 2008 2:39 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s