Reissutarinoita 2

Mun reissutarinat jatkuu…

Sitten kun me oltiin siellä mökillä niin onneks yhtenä päivänä ei satanu ollenkaan. Sillon me oltiin kesämiehinä pihalla ja pötköteltiin ja taisteltiin kepukoista. Meillä oli ihan kiva pävä menossa ni arvatkaa mikä taas tuli kylään: Pauka-Onni ja syyhy! Mä olin taas ihan möykkynen ja joka paikkaa kutitti ihan sikana. Onneks noilla oli maksamakkaraa mukana ni mä sain taas sitä ja möykkyily lakkasi. Mut hyvää löhöilyaikaa meni ihan hukkaan ku mä jouduin olemaan sisällä kauheen kauan. Onneks oli edes sitä maksamakkaraa.

Kesämies

Mä jouduin uimaanki vaikka kuinka monta kertaa kun noi pölöt kuvitteli että mä haluaisin mennä sinne mutta en vaan vielä tietäis sitä… Vaikka kyllä mä tiesin että en haluu mennä, ni silti jouduin väkisinpakolla. Pölöö. Sit mä meinasin taas kuolla kun se laituri oli liian korkeella ja mä en päässy ylös siitä. Onneks mut pelastettiin.

Kepukkataisto

Mökiltä me mentiin taas Turolle ja sieltä Kostille. Kosti oli ihan pöhkö ja se haahuili mun perässä kokoajan itkemässä jotain. Ihan pöhköä. Sitten kun Turo tuli sinne ni Kostille ja Turolle tuli tappelu. Ne tappeli musta!! Ne ois molemmat halunnu olla mun kavereita mut sit niille tuli mustat sukat ja ne alko tapella. Mä huusin niille että ”Te ootte ihan pöhköjä molemmat! Lopettakaa nyt pöhköt! Mä oon kummanki kaveri!”, mutta ei ne lopettanu ennen ku pappa huusi vielä kovempaa niille.

Vahinkouinti

Mä kävin vahingossa uimassa siellä Kostilla. Se oli ihan vahinko, kun pojat (Kosti & Turo) oli menossa hakemaan keppejä vedestä ni mäkin hyppäsin vahingossa laiturilta veteen… Se oli tosi hämmentävää ja mun korviin meni vettä ja kastuin ihan kokonaan. Vähän nolottiki. Sen jälkeen oon ollu kyllä varovaisempi ja oon keskittyny pelkästään auringonottoon.

Auringonpalvoja

Advertisement

5 responses

 1. Wappu

  No on sulla taas ollu seikkailuita. Ihme ainetta muuten se maksamakkara! Auttaiskohan se mun rikkiniveleenkin…

  5 elokuun, 2008 3:39 pm

 2. Kannattaa kokeilla! Mun mielestä maksamakkara sopii hyvin kaikkiin tilanteisiin!

  5 elokuun, 2008 4:15 pm

 3. tiitumorse

  Kumma, ku reissussa aina rähjääntyy. Meki oltais eilen tarvittu maksamakkaraa, mut äispällä oli autossa vaan tyhmiä nappuloita. Ei syöty.

  7 elokuun, 2008 9:21 am

 4. Maksamakkaraa…! Mää en oo saanu Pitkään Aikaan maksamakkaraa… Mää en melkeen ees muista miltä se maistuu paitsi sikahyvältä! Sut ehkä kannattaa laittaa ihan varuilta maksamakkarakuurille, ettei Pauka-Onni pääse taas palaamaan. Se oli ihan oudon näkönen!

  8 elokuun, 2008 8:44 am

 5. Se oli kanssa oudon tuntunen niin munkin mielestä kannattais varmuuden vuoks mennä maksamakkarakuurille. Sellasesta kuurista mä tykkäisin.

  Mäkin saan aika usein pelkkiä tyhmiä nappuloita enkä syö. Mut nyt mä oon saanu sellasia ison pojan napoja missä on Turon kuva, ni ne on vähän parempia ku mun vanhat pikkunapot!

  8 elokuun, 2008 9:35 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s