Hylkeeksi rupeeminen

Hylkeeksi rupeeminen on nyt selkeesti tapetilla kun Helkakin on sitä joutunu harkitsemaan ja nyt minä kanssa! Eilen äispä heräs TOSI aikasin ja alko touhottaa ja vei mutkin siinä samalla väkipakolla ulos vaikka mä yritin näytellä nukkuvaa. Mä en tykkää herätä aikasin vaan nukun mieluusti pitkään ja mielellään peiton alla. Ulkona ehtii sit käydä iltapäivän puolella, ei sinne oo mikään kiire. Mutta nyt oli, äispä sano että oli kiire. Eikä mikään telkkariohjelma alkanu tai menty saunaan tai rillattu, vaan äispä lähti ja jätti mut kotiin ihan ypönä!

Äispä teki keittiöön mulle sellasen temppuradan mun majasta ja aidasta ja pahvilaatikosta ja mä sain mennä sinne. Sit se heitti mun nameja sinne lattialle ja sano heipat ja meni. Mä olin ihan että hä? Me ollaan äispän kaa hengailtu koko kesä yhessä niin mä aattelin et se varmaan ehkä vaan unohti mut, että jos sille tuli vaikka joku aivokatkos. Se katko kesti aika kauan kun iskäkin ehti tulla kotiin ekana ja äispä ei tullu kun vasta hirmu pitkän ajan päästä. Ja tänään sitten selvis että ei se mikään katkos ees ollu kun äispä teki sen tempun taas! Se heräsi ihan liian aikasin ja vei mut väkisin lenkille ja sit taas lähti. Mä menin vielä köllimään iskän viereen makkariin mut sitten iskäkin lähti ja mä menin taas mun temppuradalle keittiöön.

Tää tarkottaa vaan yhtä asiaa: ne on alkanu taas käydä töissä. Mä jo ehdin luulla et ne on tullu järkiinsä ja lakannu kokonaan käymästä siellä pölöpaikassa, mut näköjään ei. Mun täytyy nyt varmana rueta sit hylkeeksi kun mua aletaan näin järjestelmällisesti hyljeksiä. Huoh. Hylkeen elämä on raskasta.

Advertisement

7 responses

 1. Työpaikka vaatii jälleen kerran uhrinsa ja viattomat joutuvat kärsimään! HUU-yhdistykselle töitä! Ja kamalaa tommonen, että riepotetaan nukkuvia koiria hihnassa perässä! Kamalan kamalaa! Siinä ei paljoo temppuradat tai napot kiinnosta, ku joutuu ypöttämään hyljeksittynä! Mua ei ainaskaa. Inhoon ku hyljeksitään! En ihmettele yhtään että ne hylkeet on kaikki menny piitsille porukalla, ku niitä on hyljeksitty. Määkin voisin mennä jonnekki porukalla olemaan.

  13 elokuun, 2008 8:49 pm

 2. Joku piitsi vois olla meillekin passeli, jos siis ei kukaan väkipakottais uimaan vaan sais pelkistään kahlailla jos niin tahtoo. Ja tosiaan se nukkuvan koiran riepottaminen hihnassa perässä on musta ehkä erittäin suurensuuri HUUtava vääryys, lisää juttuja yhdistyksen asialistalle. SEIS riepottelulle!!

  13 elokuun, 2008 9:07 pm

 3. Wappu

  Mäkin tuun hylkeeks porukkaan ni ei tartte olla yksin. Tietääkö joku sopivan piitsin?

  14 elokuun, 2008 12:43 pm

 4. Mä en oo kovasti tutkinu piitsejä, Helka vois tietää jonkun hyvän ku se on enempi sellanen rantatyttö.

  14 elokuun, 2008 7:37 pm

 5. Siis täähän sattu just sopivasti! Mää oon lähiaikona tehny just aika kattavaa inventaariota meidän lähirantsuista. Ja sitten on kans Haikalaluoto! Mää tiedän piitsejä ihan pilvin pimein, ku niitä oli kans kesälomalla viime vuonna ja kans mun eka kesälomalla, ku olin yks vuotta! Nyt heti piitsit hyötykäyttöön!

  Ihan surmeeta, että Wappukin joutuu nyt ypöttämään, mutta onneksi me keksittiin tää rantajuttu!

  14 elokuun, 2008 7:53 pm

 6. NII-I! Meistä tulee nyt Beach Boy & Girls! Mä voin soittaa teille pianolla vaikka jonkun ranta-aiheisen laulun että päästään tunnelmaan!

  14 elokuun, 2008 8:19 pm

 7. Anna

  Töikkäristä terkkuja! Meilläkin alko ne aamukiireet. Päivät menee nyt mullakin töikkärissä, kun ensin pitää ottaa aamupäivätorkut ja iltapäivätorkut ja sitten ruveta rappuikkunasta vahtaamaan, että kuka tulee mihinkin aikaan himaan. Ensimmäisille ei voi vielä sanoa, että ”haa mä näin sut”, kun ei oo ketään kotona jolle sanos yhtään mitään. Vasta sitten kun jompi kumpi on tullut voi rueta tekemään oikeesti töikkäreitä ja ilmotella kuka milloinkin on pihaan ajanut tai kävellyt – edellyttäen, että ne on tuttuja niin kuin esim. sinä Onni oot.

  19 elokuun, 2008 4:30 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s