Taas hylkeilyä ja poikien iltaa

Äispä teki sen taas. Se pakkasi tavarat ja lähti reissuun ilman mua. Mä jouduin jäämään kotiin, mut onneks iskäkin jäi mun kanssa. Onneks äispä unohti senkin ni mun ei tarttenu olla yksin kotona. Me enimmäkseen pötköteltiin, juteltiin poikien juttuja, katottiin telkkaria ja saunottiin.

Mäkin haluun

Mäkin haluun

Kun äispä tuli kotiin ni se haisi taas Turolta ja Kostilta ja yheltä vieraalta tutulta haisulta. Mä tutkin sen tavarat tosi tarkkaan ja sit mä sen keksin. Se oli käyny Sulon luona! Meinaako se vaihtaa mut Suloon?! Toivottavasti ei meinaa. Mä haluun olla mun äispän kaa enkä haluu vaihtua mihinkään toiseen kameliin.

Mun pitää alkaa pitää äispää silmällä paremmin ettei se enää karkaile reissuille ilman mua. Tää alkaa mennä jo liian pitkälle… Omia salaisia reissuja ja treffejä mun kavereitten kaa ilman mua… Ei käy.

Sulo

Sulo

Advertisement

3 responses

 1. Wappu

  No voihan hyljes sun äispän kanssa! Onneks se kumminkin osas tulla takasin.
  Meiän pitäis vissiin sopii mihin puistoon me tehtäis ne meiän puistotreffit.

  2 syyskuun, 2008 6:06 pm

 2. Siis ei. Ei tommonen peli vetele! Teet nyt selväksi sille sun Äispälle, että nää oot Da Kunkku ja se on pohjimmiltaan vaan keittiöapulainen, jolla ei _tod. oo lupaa ryntäillä pitkin maita ja mantuja _sun frendejä tapaamassa! Vähänkö törtsitörkeetä! Ei tartte sitten ihmetellä, ku me muutetaan kaikki rantsuun!

  3 syyskuun, 2008 11:46 am

 3. No niinpä! Tänäänki se vaan huiteli kaiket päivät jossain töissä ja harkoissa. Ihan supertörtsiä! Mä kyllä muutan kohta naapuriin jos ei äispä ala parantaa tapojaan. Nii-i, varppina muutan!

  3 syyskuun, 2008 8:57 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s