Ihmiset on

Siis tosi epää miten nää ihmiset ei oo yhtään lookisia. Vastahan mää pari yötä sitte herätin äispän keskellä yötä ja se tuli hakemaan mut makkariin nukkumaan ja kehukin vielä ja sain kinkkumakkaralihukkaa palkinnoks. Ni johan on muuttunu ääni kellossa! Tänään mä huusin sille aikasin aamulla että ”mää voisin nyt tulla sinne peiton alle ja ottaa vaikka samalla sen mun kinkkumakkaran kiitos!”, ni ketään ei tullu mua hakemaan makkariin enkä saanu siivun siivua lihukkaa! Ei siivun siivua!

– Missä on lokiikka? kysyn minä.

– Missä on lokiikka? kysyvät miljoonat koirat jotka joutuvat kärsimään ihmistensä epälookisuudesta.

p.s. tässä on se mun piitsi:

Advertisement

4 responses

 1. Anna

  Oot oikeessa – nuo kakskoipiset on epälookisia. Mulle on alettu tarjota aamusin nakkimakkaran sijasta pinaattilettuja. Kyllähän niitä aikasa syö, mutta rajasa kaikella. Sitten kun enää huolinu niitä letukoita niin tarjottiin karviaisia ja vadelmia ja mustikoita… ei silti täytyy sanoa, jotta ne marjat oli kyllä aika hyviä…ainaskin vaihteeks. Ne mustikat ois voinu tehä hyvvää sun masullekin silloin kun kävit ajamassa sen murisijan sinne aidan taakse…

  7 syyskuun, 2008 12:23 pm

 2. No varppina oiski tehny hyvää mut äispä ei anna mulle enää mustikoita sen keittiönmattoepisodin jälkeen… Se sanoo että mää sotken koko kämpän sinisenmustaksi. Luottamuspula.

  7 syyskuun, 2008 1:35 pm

 3. Ooo… pinaattilettuja… mää tykkäään.

  Oon tosi pahoillani sun salaisen projektin kokemasta takapakista, Onni. Mutta muista, että ei kannata lannistua. Tilaisuus jatkaa koittaa ihan varmasti ennen pitkää. Sillävälin voit hioa suunnitelmaasi ja salassapitostrategioita.

  Sun piitsi on sikahieno! Hyvät kiemurarannat takaa erinomaiset pömötysominaisuudet!

  7 syyskuun, 2008 3:16 pm

 4. Mäkin tykkään siitä piitsistä kun siellä on pitkälle kahlausmahiksia. Siellä voi kahlata vaikka kuinka kauas ilman et menee uimiseks. Se on musta tärkeetä.
  Kiitti tsemppauksesta, mä jatkan suunnitelman hiomista, seuraavalla kerralla en saa mokata ja paljastautua.

  7 syyskuun, 2008 3:28 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s