Naapurin täti

Eilen oli tosi outo päivä. Heti aamulla kun mä en ollu ees vielä oikeesti heränny ni äispä päätti että me lähetään lenkuralle. Mä olin eka et ”ookoo, toki mennään aamupiipalle”, mut se ei riittäny äispälle. Meiän piti oikeesti lenkuroida. Aamulla! Mä vähän yritin sanoo sille et ”en kyllä tuu” ja jäin jumittaa ihan tahallani, mut äispä oli selkeesti päättäny lenkuroida. Niin me sit lenkuroitiin.

Kun me tultiin kotiin ni mä kävin kyllä heti nukkumaan kun olin ihan poikki. Aamulenkura! Mistä lähtien me on käyty pitkällä lekuralla sillon kun mä en oo ees vielä heränny?!? Kysyn vaan. No enihau, mä kävin nukkumaan ja iskä ja äispä lähti johonki. Mua ei ees kiinnostanu ku mä olin niin poikki sen omituisen aamulenkuroinnin takia. Kun mä olin nähny pari unta ni sit ovelta kuulu ääniä. ”No nyt ne tulee kotiin!” mä aattelin! Mut se olikin Naapurin Täti! Mä riemastuin ku mä en ollu koskaan nähny sitä Tätiä meillä. Mä oon kyllä käyny kerran salaa niillä, mut sillon Täti ei ollu kotona, Setä oli vaan. Mä oon yleensä nähny Tätin vaan pihalla ja kanssa sen ovella eile. Täti on tosi mukava, siltä saa rapsuja ja haleja ja joskus namia. Täti vei mut ulos ja me hengattiin vähäsen. Sit mä menin takas majailee keittiöön kun täti lähti. Olipas kiva ylläri!

Mut ei siinä vielä kaikki! Taas kun mä olin nukkunu vähän niin Täti tuli meille! Taas me käytiin ulkoilee ja sit me mentiin Tätin luokse hengaileen vähäsen. Tätin ja Setän luona asuu kanssa Pertta, se on tosi vanha koira, mut sekin on terrieri ni me ollaan vähän niinku samiksia senki kaa. Pertta vaan nukku päikkäreitä silläaikaa ku mä söin siellä herkkuja ja tsiikailin itteeni peilistä kun mä oon niin komee. Sit muaki alko väsyttää ni mä menin kotii vähäks aikaa päikkäreille.

Mut ei siinäkään vielä kaikki! Kun mä olin nukkunu mun päikkärit ni Täti tuli taas! Vähänkö Täti on kuul kun se käy mulla kylässä tolleesti! Taas me käytiin ulkona ja hengattiin ja Täti lähti ja mä otin tirsat.

Ja arvatkaa mitä? Ei siinäkään vielä kaikki! Täti tuli vieläkin kerran mun luokse ja taas me hengattiin ja mä sain rapsuja ja huomioo. Se on kyl parasta. Sit me sovittiin et nyt me käyään nukkumaan kun on jo ihan melkein yö. Me ollaan nyt Tätin kaa hengailukavereita ja se on mun hoitoTäti.

Sit kun oli ihan yö, ni ovelta alko kuulua kolinaa. Mä aattelin et ”Jee! Täti tulee sittenki vielä mun kaa hengaileen”, mut ne oliki iskä ja äispä! Mulla oli ollu tosi kivaa Tätin kaa ja mä oisin halunnu kauheesti kertoo niille niistä jutuista, mut äispä komensi mua olemaan hiljaa kun oli jo ihan yö ja piti nukkua. Sit me käytiin nukkumaan, mä sain nukkuu äispän vieressä sen peiton alla. Se on ehkä maailman paras nukkumispaikka. Tai on se se.

Advertisement

4 responses

 1. Hieno löytö tommonen Naapurin Täti! Sullon tosi hyvä vainu, ku löysit niille!

  17 syyskuun, 2008 4:56 pm

 2. Kiara

  Vähän on kuul se sun naapurin täti!

  Mullekin on kerrottu, että mä asun täällä siksi kun naapurissa asuu yks piikle. Tosilookista, eikö vaan? Yhet ihastuu naapurin piikleen ja hankkii itselleen bostonin.

  Tarina kyllä kertoo, että se Pimu-piikle on niin ihmisystävällinen ja lempeä, tervehtii aina vieläkin sydämellisesti tavatessa. Musta siinä mitään erikoista ole – noi jutuhan jokainen bostoni osaa ja ainaski sata hellitysjujua enemmän. Mutta pakko Pimulle on hännäntöpöä heiluttaa, kiva kun pääsin tänne omaan kotiin asumaan.

  Enpä ihmettele yhtään, että naapurin tätikin on ihastunut Kunkkua rapsuttamaan. Sielun sulatus on bostonille helppoa!

  17 syyskuun, 2008 6:21 pm

 3. Anna

  Hipsistä Onni – sulla on ollu ihan selvästi mun kummitäti HoitoTätinä. Oot oikeessa hän on ihana rapsuttaja ja rutistaja. Huomasitko muuten, että Tätillä ja Setällä on jääkaappi samassa kohtaa kuin meilläkin on?

  18 syyskuun, 2008 6:09 pm

 4. Se Täti on kyllä huippu! Joka kerta kun me mennään ulos ni oon yrittäny vinkata äispälle et voitais mennä käymään Tätin luona, mut ei äispä oo menny. Mä en oo nähny Tätiä koko viikkona! Onneks Mummo oli hoitamassa rapsutusvajetta ni ei halitankit tyhjentyny ihan kokonaan.

  Kiara, ihmiset on tosi epälookisia, mut tässä sun tapauksessa onneks ihmiset ON. Hyvä et sä pääsit sinne teille asumaan eikä joku muu. Oishan se nyt outoo jos joku muu asuis teillä!

  Mä en ehtiny Anna huomata sitä jääkaappiasiaa kun mulla oli mun oma violetti herkkulelu mukana ja mun piti kiireellä saaha sieltä ne herkut pois. Mä tsekkaan sen jääkaappiasian sitte ens kerralla.

  20 syyskuun, 2008 10:09 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s