Akiliitoylläri

Tänään mä sain epäsynttärilahjaks Akiliitoyllärin! Mä huomasin et nyt on jotain tekeillä kun mun harkkareppuun pakattiin nakkia ja muita herkkuja ja äispä otti reenihihnan eikä lenkurahihnaa. Mua jännitti kamalasti ja mä ulisin koko matkan autossa että ”mihin me oikein ollaan menossa… huuu…. mihinköhän me ollaan oikeen menossa…. uuuhuuu….. käännytäänkö me jo…. uuuu…. ollaanko me jo lähellä…. miksi sää äispä pysähdyt…. ai me jatketaanki taas matkaa…. uuuuuu… mihinköhän me ollaan menossa… uuuuuhuuuuuuu…..” Ja silleen, tiiätte varmaan. Kyllä sit loppupelissä äispä pysähty ihan kokonaan ja me mentiin ulos autosta.

Me mentiin äispän kaa akiliitämään mut me mentiin ihan uuteen paikkaan. Siellä oli ihan eri akiliitokaverit ku aikasemmin ja ihan erilaista kaikki muutenki. Hirveesti oli kaikkia erejä hajuja siellä lattiassa, niitä oli tietty ihan pakoista pakoin tutkii. Mut akiliito oli ihan samaa ku ennenki. Mä kiemurtelin keppien välistä ja hyppäsin kepin yli ja sain hirmeesti nakkia. Hyvää ihanaa huippua lihukkanakkimakkaraa!! Mä tykkään akiliitämisestä ja lihukkanakkimakkarasta!!! Sit me lähettiin kotiin ja mä hengasin ihan rauhassa autossa kun mua ei enää jänskättäny yhtään.

Advertisement

6 responses

 1. Anna

  Paljo nakkeja vaan, paljo nakkeja vaan, paljo nakkeja sulle, paljon nakkeja vaan….ja silleensä ne aina lauleskelee kun on synttärivuosikausia täytetty.
  ISOT ONNITTELUT EPÄSYNTTÄRI ONNILLE!
  toivoo Anna ja väki

  14 lokakuun, 2008 6:12 pm

 2. Kiitti ihan tsiljoonasti!! Mulla on kohta ihan oikeet syndetkin ni sit mä kyllä toivottavasti saan ihan BILJOONA nakkia ja maksiskakkua ja lihukkaa ja uusia repimisleluja ja kaikkee kivaa. Mut epäsynttäritkin on ihan huippuja silti. Niitä voi viettää joka päivä kun oikeen syndet on vaan ihan tosi harvassa.

  P.S. toi laulu on ihan SUPERhuippu!!

  14 lokakuun, 2008 7:26 pm

 3. Aattelin, että jos sää haluisit Morsen niin vaihtaisitko sen Retkuun. Tykkäisin siitä enempi, kun se on hitaampi ja kiltimpi. Sä varmaan tykkäisit Morsesta, kun sää jaksaisit paremmin riekkua sen kans. Äispä on sanonut, etten sais kaupata Morsea, mutta mähän vaan aattelen itteeni.

  25 lokakuun, 2008 5:14 pm

 4. Kyllä se mulle sopii. Ei siitä Retkusta oo mulle mitään hyötyä kun se on aina siellä aidan takana enkä mä pääsee leikkimään sen kaa enkä ees syömään sen kurkkuja tai papanoita. Että sopii kyllä. Pistänkö postiin?

  25 lokakuun, 2008 8:53 pm

 5. Laita vaan, just meni hermo taas. Mää voin tuoda tuon sulle ja saat vielä mun puruluut kaupanpäälle.

  25 lokakuun, 2008 9:41 pm

 6. Wappu

  Josset Onska tykkää niistä Julin puruluista ni mä voin sit ottaa ne. Voit saada vaihdossa vaik mun sadetakin (voit pitää sitä vaik telttana jos se on liian iso).

  26 lokakuun, 2008 9:35 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s