Synttäripäivä

Synttärisankari ja kakku

Synttärisankari ja kakku

Eilen oli mun synttäripäivä, varmaan älysitte kun annoin niin hyvät vinkit. Mä oon nyt jo 2-vuotias, eli melkein aikuine jo. Mä en ehkä kummiskaan haluu ikinä olla IHAN aikuine, koska musta tuntuu et se olis ehkäpä tylsää. Ni parempi olla vähän epäaikuine.

Äispä lauloi mulle jotain laulua mut mä en oikeen innostunu siitä. Sais olla laulamatta mun puolesta, mä aattelin ja käänsin pään poispäin sen laulusta. Sitten onneks päivä parani. Mä sain synttäriruoaks lihakakkua ja nakkikynttilöitä viilikastikkeessa. Se oli tosi herkkua, just sopivaa ravintoa SUPERsynttärisankarille. Mä sain eilen lahjaks tyhjän vessapaperirullan, se oli tosi spessua kun niitä saa nykyään ihan liian harvoin! Mä silppusin sen olkkarin lattialle tosi pieniks palasiks. Äispä sano että muut lahjat mä sain jo viime viikolla, ne oli ne mitkä on nyt jo vähän rikkiki. Oli hyvät lahjat ja kakut ja me leikittiin iskän ja äispän kaa. Olipas kiva synttäripäivä!

Kuningas-Onni 2-v.

Kuningas-Onni 2-v.

Advertisement

4 responses

 1. Hieno kakku! Mä laitan reseptin kyllä mieleen ni voin sit keväällä sanoo mammalle et tekee mulle samanlaisen, ku mulla kerti on kymppisynttäit.

  5 marraskuun, 2008 10:25 pm

 2. Kiara

  Oikein paljon onnea Onni-kuninkaalle! Mahtavan näköinen kakku sulla, lips ja slurps.

  Arvaapas, mun äispän kaverilla on lemmikkinä sun kaima. Tosin se on kissa, mutta Onni kuitenkin. Ei mahda olla sulle sukua…kun sillä on niin pitkät karvat ja huiskuhäntä.

  Mulle on luvattu synttärilahjaksi kaveri. Sen nimeksi tulee Nelson Mandela. Jos mä olen ymmärtänyt oikein, niin se taitaa olla poikakoira. Mä odotan kovasti mun synttäreitä, että mä tapaisin sen.

  Terveisin Kiara

  6 marraskuun, 2008 3:18 pm

 3. Onneksi olkoon! Siis ehkä parhaat syntsäpotretit mitä oon ikinä nähny! Ootko ajatellu ruveta malliksi? Oisit siinäki hommassa ihan kunkku!

  Pakko sulle Kiara sanoo, vaikken sua silleen tunnekkaa, että monet on pettyny, ku ne on oottanu jotaki kamelia, sit ku se on muuttanu niille. Ne kamelit on monesti paljastunu rääpäleiksi ja ylivilleiksi ja semmosiksi jotka ei osaa käyttääntyä. Niissä voi olla isosti työtä. Mutta niistä saa ehkä ihan hyviä, jos viittii nähä vaivaa.

  6 marraskuun, 2008 5:24 pm

 4. Kiitti vielä kaikista onnitteluista. Ja kehuista kanssa. Mä teen aika usein mallin hommia kun äispä pakottaa, mut ei se haittaa kun yleensä siitä saa herkkua. Mä osaan poseerata hyvin pää vinossa. Taikasana on ”sikasipsi”.

  Vähänkö sulla on hyvät ihmiset kun saat kerta lahjaks kamelin! Niinku Helka sano, uudet kamelit voi olla vähän työläitä jos ne muuttaa teille, mutta kyllä niistä varmaan ihan kivoja tulee kun niille vaan opettaa kaikki temput ja hommat.

  Nii ja ei se Onni voi olla mulle mitään sukua kun mä en oo kissa. En oo! Mä näin yks ilta lenkuralla yhen kamelin, jonka nimi oli kanssa Onni. Mut se oli valkonen ja pörrönen ja ei ollenkaan kunkku. Kuningas-Onneja ei voi olla muita.

  Suosittelen lihukkakakkua nakkikynttilöillä ja viilikuorrutuksella. Se on hyvää ja sellanen keittiövammanenki niinku meiän äispä osaa tehä sen.

  6 marraskuun, 2008 6:03 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s