Uus tyttöystävä

Tyyne on suosittu!

Tyyne on suosittu!

Mä kävin kyläilee Turolla ja oli tietty taas ihan huippua! Samat kuviot ku ennenki, eli SUPERrajuja leikkejä koko viikonlopun ja nyt hirmee väsy kun oon taas kotona. Mut oli kans jotain uuttaki, nimittäin mulle oli hankittu sinne uus tyttöystävä. Sen nimi on Tyyne ja se on tosi pieni ja musta ja pörrönen. Vaikka se on pieni ni se on tosi reipas ja leikkii vaikeestitavoiteltavaa, mistä mä tykkään. Se yrittää antaa mulle ja Turolle köniin, vaikka se on niin pieni et Turo vois syyä sen kokonaisena ja mä kahtena suupalana. No, okei kolmena. Ei se siellä Turolla asu, vaan se tuli sinne käymään sen ihmisen kaa. Se on aika ihana se Tyyne, se on mun uus tyttöystävä. Tyyne mä tykkään susta!

Advertisement

3 responses

 1. Aina sää pääset matkoille! Mää en muista millon mää oon viimeksi matkustanu jonnekki eri paikkaan! Enkä oo ikinä päässy Turon luo!

  Mutta mulla oli ennen yks frendi yks Tyyne. Seki oli musta ja aika pörröinen ja aika saman kokoinen ku mää. Se oli nöffi. Me juostiin kerran puistossa ja Tyyne törmäs puuhun ja se vinku ihan hirmeesti! Se sai aivotärähdyksen ja jäätelöä.

  Sit sen jälkeen Tyyne ois uskaltanu tulla puistoon, mutta sen ihminen ei, ku sitä sattu niin kauheesti kattoo, ku Tyyne juoksi. Sitten ne muutti pois, enkä saanu enää viestejäkää Tyyneltä. Joku väitti että se pääsi maalle asumaan.

  10 marraskuun, 2008 7:48 am

 2. Harmi et sun Tyyne-kameli muutti kun sen ihminen pelästy. Sä voit kyllä tulla mun kaa joskus Turon luokse, sinne mahtuu kyllä. Turolla on iso talo ja iso piha missä on hyvä juosta hippaa kun on puita muttei liikaa.

  10 marraskuun, 2008 12:12 pm

 3. Mä en tunne ketään Tyyneä, enkä Turoakaan. Mut mä tunnen yhen Lyylin, se on semmonen lantsari (landser, toim. huom.). Tai tunsin, sekin on kait muuttanu jonnekin.

  10 marraskuun, 2008 6:50 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s