Priimatavaraa

Mä olin äsken hullussa kidutuskammiossa! Se oli naamioitu sellaseks lääkäripaikaks, mut se ei ollu mun normilääkäripaikka missä on kivoja tätejä ja herkkunameja pöydällä, vaan ihan vieras kamala kidutuspaikka. Siellä oli kauheesti mun kaa samiskoiria, bostonilaisia, ja melkein kaikki oli kanssa poikia niinku mä. Yks poika oli siellä yhessä majassa ja se huusi kauheesti että ”Päästäkää mut pois kun tää ei oo mun maja! Mä en nää mitään! Tää ei haise mun majalle ollenkaan!” Olis pitäny arvata että siinä paikassa on jotain kammottavaa… Sitten kun se poika tuli pois sieltä majasta ni se tuli leikkimään mun kaa vähäks aikaa. Se oli melkein samis Sulon kaa paitsi isompi. Ehkä se oli Sulon iso veli! Se poika oli parasta koko paikassa.

Ekana kidutuksena mun silmiin ruiskutettiin jotain ainetta, ei kivaa. Ja sit mä jouduin pöydälle kanssa, ei ikinä hyvä merkki. Mä yritin karata sieltä kiipeemällä äispää pitkin taivaaseen asti karkuun, mut en päässy kun tädit piti mua kiinni. Sitten sammu valot ja alko kuulustelu. Mua alettiin kuulustella ja kiduttaa samaan aikaan, ne olis varmaan halunnu multa jotain kuninkaallisia tietoja. Mun jalkoja kopeloitiin ja mun silmiin osoteltiin kirkkaita valoja ja mua hypisteltiin. Mut mä en pukahtanu yhtään salaisuutta. Lopulta ne kai tajus että ne yrittää ihan turhaan. Sillon mä huomasin et mun tilaisuus oli tullu ja mä pakenin siitä pöydältä äispän syliin.

Äispä sanoo että mä oon priimatavaraa. Ehkä sekin oli otettu kun mä osasin olla niin tiukkana siellä kidutuksessa. Pakkohan mun on olla kovis kun se ite menee aina niin kauhusta kankeeks noissa tilanteissa, ettei siitä oo mitään apua.

Advertisement

4 responses

 1. Joo, selvä kuulustelu. Onneksi oot kovis, etkä kertonut mitään. Mihinkähän tää kuulustelu liittyi, jouluun, tonttuihin?
  Mä oon jättänyt sun viestin pukille, ja jos vielä nään sitä niin kysyn, että onhan se saanut sen. Sä tarttet kans kaverin.

  18 joulukuun, 2008 12:14 pm

 2. Siellä horistiin niin paljon kaikkee et mulle jäi vähän epäselväks että mitä ne oikeestaan edes halus. Pääasia että on ohi koko kidutushommeli. Kiitos kun autoit mua joululahjatoiveessa. Toivottavasti saisin jonku kivan kaverin.

  18 joulukuun, 2008 4:23 pm

 3. Epäilyttävää… Tosi outoo… Ei kuulosta yhtään normaalilta…

  18 joulukuun, 2008 6:42 pm

 4. Anna

  Apua, karmeeta, missä ihmeessä sä Onni oot oikein ollu? Yrittiks ne tehä susta sellasta silmät kii pimmeessä kulkijaa…voishan siitä olla hyötyäkin..näissä meiän rappukierteissä meinaa välillä mennä rappusten lasku sekaisin ja sitten tulee laskettua mahamäkeä alaspäin etu- tai takaperin..no kuiteskin.

  21 joulukuun, 2008 11:21 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s