Jouluiloa!

Mä oon levittämässä jouluiloa täällä Kostin luona nytten, mutta oon käyny muuallakin. Sillon ennen ku tultiin tänne ni olin Turolla, ja sitä ennen kävin kanssa mummolla ja papalla. Siellä mä vaan levitin jouluiloa sinne rappukäytävään kun ne ei avannu ovea vaikka me rinkutettiin kelloa monta kertaa. Hmpf, kummallista. Mä oon kanssa jättäny viestejä ulkona ollessa että ”Sika(sipsi)rikasta joulua kaikille!” ja ”Kinkuntuoksuiset jouluterveiset Onnilta!”. Yhen aidan takana asuu yks koira mut se ei ollu pihalla sillon ku mä kävelin sen ohi eilen ni mä kirjotin sillekin jouluterkut siihen aitaan ”Hyviksintä joulua toivoo Kuningas-Onni”.

Joulu on parasta! Jouluna tavisnapoissakin on herkullista kinkunrasvaa ja sillon saa ihanaisia joulupaketteja! Mä sain tosi monta pakettia äsken, paljon enempi monta ku äispä. Mä sain hyvän pallon ja hyvän toisen pallon ja 2 herkkujuttua. Toisen pallon ja toisen herkkujutun mä söin jo. Sitten mulla on kotona yks herkkuluu ja yks peli, ne mä sain iskältä ja äispältä eikä me tuotu niitä tänne mukaan ettei Kostille ja Turolle tulis paha mieli.

Joulutervehdys mun kavereille!

Joulutervehdys mun kavereille!

Advertisement

4 responses

 1. Mullakin on pari sellasta peliä. Millasen pelin sä sait?
  Onpa kuninkaallinen kuva!

  25 joulukuun, 2008 11:37 am

 2. Mä sain sellasen pyörityspelin missä on herkkuja piilossa. Mulla oli jo ennestään kaks peliä, sellanen palasten liikuttamis -peli jossa on herkkuja piilossa ja sit sellanen palikoitten nostamis -peli jossa on herkkuja piilossa. Ne on hyviä pelejä kun niissä on aina herkkuja piilossa. Ja mä oon niissä tosi hyvä.

  25 joulukuun, 2008 11:58 am

 3. Mullakin oli semmonen palasten liikutus peli mut annoin sen mun pikkusiskolle. Sit mulla on semmonen peli missä nostetaan ja liuetetaan palikoita ja semmonen missä palikoita laitetaan laatikkoon sisään. Niin ja semmonen palimatto kanssa! Ja niissä kaikissa on herkkuja piilossa. Me vitais vaikka perustaa sellanen pelikasino minne kaikki kamut vois tulla pelaamaan.

  26 joulukuun, 2008 1:09 pm

 4. Anna

  Hyvis Uutta Vuotta Onnille ja sun kameleilles ja kotiväelle kans!
  Kyllä oli joulupukki ollu ahkera, kun minäkin sais niitä hyviksiä (tosin ihan kaikista en tykänny, kun ne oli selvästikin otettu kotona siivouskammarista ja laitettu vaan pakettiin – hmpf). Yhestä paketista löyty Turo – se on semmonen valkonen stadijoulukamun näkönen ja sillä on punainen säkki selässä. Siellä säkissä oli sitten mun superherkkua – sitä oli vaan hirmusten vaikea saaha sieltä pois. Mutta pakettien aukastamine ol tosi hauskaa, niistä papereista tuli semmoista silppua lattialle – vähän niin ku ennen vanhaan ovat kuulemma levitelleet heinänkorsiakin lattialle, niin tämä oli nykyaikasempaa meininkiä…..

  1 tammikuun, 2009 11:53 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s