Iskä hukassa

Mun iskä unohti tulla yöks kotiin. Se ei tullu vaikka mä kuinka ootin ja ootin oven luona ja tuijotin ovee ja ikkunaa. Mä olin huolissani vähäsen et se on hukkunu, mut sen ääni kuulu illalla jostain ja sano että ”Onni älä huoli, oon Oulussa.” OULUSSA!! Helka asuu Oulussa!! Onko iskä menny Helkalle kylään? Miksei se ottanu mua mukaan? Millon se tulee takas? Kai se tulee takas?

Advertisement

4 responses

 1. Siis kaikki tulee nykyää Ouluun, eikä käy mua moikkaamassa! Ihan ihmesekoilua! En ainakaa vielä oo nähny, mutta mää kattelen sun iskää koirapuistosta iltapäivällä.

  15 tammikuun, 2009 12:02 pm

 2. No arvaa mitä? Se on nyt täällä ni se ei varmaan oo siellä puistossa ainakaan enää. Se vaan tuli kotiin ihan muina miehinä melkeen heti kun äispä oli lähteny töihin. Ja nyt kaikki on ihan normaalisti. Ehkä se aattelee et äispä ei huomaa et se ei ollukaan kotona viime yönä…

  15 tammikuun, 2009 5:19 pm

 3. Mä sanon mammalle et jos se tulee Ouluun ni sen on pakko tulla tapaamaan sua Helka. Mamma on joskus puhunu et se lähtis Ouluun katteleen ku poniheposet juoksee ympyrällä kilpaa. Pölöä. Parempi ois kattoo ku koirat juoksee koirapuistossa.

  15 tammikuun, 2009 6:06 pm

 4. PALJON järkevämpää.

  15 tammikuun, 2009 9:34 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s