Kaksoisolentoja liikkeellä

Äsken ku mä olin lenkuroimassa ni arvatkaa kenet mä näin?!? TITI-UUN ja MORSEN!!! Ne tuli ihan muina miehinä mua vastaan ja ne huusikin mulle jo pitkästä matkaa jotain et ”kyllä me tunnetaan sut, tuuppas tänne päin…”. Mä aattelin eka et vähänks kiva nähdä tuttuja, mut sit mä aattelin et miten ne vois olla Titi-Uu ja Morse, kun Tiitu ja Morse asuu Pelkiassa ja mä asun Korsossa? Sit ne kaksoisolennot huuteli mulle vähän rumia kun ne meni ohi, ni mä en sit mennykään moikkaamaan niitä. Tai mitä jos ne oli ne oikeat Tiitu ja Morse, ja jos ne puhukin mulle Pelkiaa enkä mä vaan tajunnu? Mun pää on nyt ihan sekasin, oliko ne Pelkian vai Korson Tiitu ja Morse??

Advertisement

9 responses

 1. Mulle on tiekkö käyny kerran vähän samanlainen juttu! Mä olin lenkuralla ja luulin et mun bestis Aino tuli sieltä kulman takaa vastaan ja huusin innoissani et ” Ainoo! Ainooo! Kuis sä tää…”
  Mut se ei ollukkaan Aino vaan joku samannäkönen mäykkyPOIKA… Noloo!

  6 helmikuun, 2009 9:37 am

 2. tiitumorse

  OHHOH! Kyllä me tiietään, et ollaan nopeita, mut ei noin vikkeliä taideta olla, että ehittäis ihan pika-pikaa Korsossa piipahtaa. Vaikka toisaalta kyllä voitais, ku meiän mummi asuu siellä ja meiän äispäki on asunu mooooonta vuotta ku se oli vielä lapsi. Sit ku seukki kerralla ollaan niillä nurkilla, me ilmotetaan se sulle.
  Sitäki kyllä ihmetellään, et kuinka siellä on ihan samat ku me. Tosi outoo.

  6 helmikuun, 2009 2:35 pm

 3. Joo-o. Ne oli ihan samat ku te. Paitsi ei yhtä kivoja tietenkää. Me katottiin vielä äispän kaa teiän kuviakin varmuuden vuoks että eihän me nyt vaan muistettu jotain väärin, mut ei me muistettu. Ihan oikein muistettiin. Ne oli ihan samat ku te.

  6 helmikuun, 2009 5:41 pm

 4. Tosi outoa!

  6 helmikuun, 2009 6:46 pm

 5. Mää luulen kuulkaa, että tää on kans joku paralleeliuniversuumijuttu niinku telkkari- ja tietsikkakoirat. Meillon varmaan kaikilla semmoset doppelgangerit eli kaksoisolennot, jotka aiheuttaa tahallaan hämminkiä. Ne niinku tykkää semmosesta kehvelöinnistä.

  6 helmikuun, 2009 7:52 pm

 6. Tähän pitäis nyt soittaa sellasta outoa kissannaukumismusiikkia. Niin outoo tää on.

  6 helmikuun, 2009 10:46 pm

 7. Anna

  Joo nuo vieraskieliset on ongelmallisia aluksi.
  Tähän meiän pihapiiriin muutti vuosia sitten Essi (kyllä sinä Onni Essin tunnet). Minä olin pihan pellolla, kun en ymmärtänyt mitään. Essi haukkui vieraalla kielellä, mutta onneksi se oppi äkkiä tätä suomenhaukuntaa. Essin sisko ja veli oli sitä varmastikin sille aika äkkiä opettanut.

  10 helmikuun, 2009 10:02 am

 8. Meki on oltu joskus puhumassa muita kieliä, mut aika nopeesti opittiin tätä mitä meillä puhutaan. Semmonen kissannaukumismusiikki on aika hienoa vaikkei sitä oikeen ymmärräkään.

  10 helmikuun, 2009 9:08 pm

 9. Kyllähän mä Essin tiiän, ei olla vaan päästy kunnolla tutustuun. Essillä on hyvät oltavat ku sillä on niitä kavereita omassa kotona. Olispa mullaki. Oon muuten käyny vaklaamassa teiän pihaa siellä mun vakoilunurkassa, mut ei oo näkyny mitään.
  Se kissannaukumismusiikki on hienoa ja sopivan jänskättävää sellasiin outoihin kaksoisolentokohtaamisiin.

  10 helmikuun, 2009 11:25 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s