Yks viili ”to go”

Mä syön aina iltasin viiliä, niinku iltaviiliä. Iskä ja äispäkin syö aina iltasin jotain, mut ei yleensä viiliä. Viilit on vaan mulle varattuja. Mä syön aina keittiössä kun siellä on mun kupit ja alusta. Iskä ja äispä syö melkein aina alakerrassa. Tänään mä aattelin et mäkin haluun, ku äispä meni alas syömään iltapalaa ja mä jäin yksin viilittelemään keittiöön. Mä otin mun viilikupin ja kannoin sen nätisti alakertaan ja menin sinne äispän viereen syömään. Ei se yhtään erilaiselta maistunu siellä alakerrassa, ku miltä keittiössä. Aika yliarvostettua, mut oli ihan kiva kokeilla syömistä välillä muuallaki ku keittiössä. Oon mä siellä olkkarissakin joskus syöny sen viilipurkin (ihan totta, mä yleensä syön aina sen purkin lopuks, tai en mä syö mut silleen teurastan), mut kyl mä yleensä tyhjennän sen keittiössä kumminki eka.

Advertisement

4 responses

 1. Mun pitää muistuttaa mammaa et se ostaa taas viiliä. Se on niin tyhjäpää et on taas unohtanu.

  Hyvää Ystävänpäivää sulle ja sun kotiväelle!

  14 helmikuun, 2009 5:49 pm

 2. Anna

  Onkohan mulle iskenyt se mikä se nyt on se no se kun unohtelee…
  Siis hyvää kaveripäivää meiänkin väeltä.

  Emännän kanssa kuunneltiin viikolla musiikkia ja kappaletta nimeltä ”mun muriseva koirani iines”. Se löytyy tuolla hakusanalla netistäkin. Se kertoo meistä cairneista aika hyvin. Meinaan, että kun kirjoteltiin niistä kieliongkelmista, niin ei meikäläisenkään murinat aina pahaa tarkota – se riippuu ihan asiasta ja mistä puhutaan. Murinaks pistää, jos korpit koirista haastelee – minä en ainakaan tykkää yhtään….

  15 helmikuun, 2009 10:59 am

 3. Se on dementoori, kaverit on kertonu. Hyvää kaveripäivää täältäkin, kun ollaan myöhässä molemmat ni ei kai se haittaa sillon. =) Sitäpaitti mä olin reissussa ni en päässy siellä kirjottelee. Mä kerron mun reissuista myöhemmi. Hienoo kun sulla on vähän niinku oma biisi! Mulla ei oo omaa biisiä, äispä vois tehä mulle oman biisin ku oon kuitenki niin kunkku.

  19 helmikuun, 2009 7:57 pm

 4. Jokapäivä on ystispäivä! Ystikset on bestejä!

  20 helmikuun, 2009 7:51 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s