Akiliitämässä

Me käytiin pitkästä aikaa akiliitämässä tänään. Oli huippuu! Mä juoksin melkein kokoajan, koska oon Onni-Salama, ja oli tosi huippuu! Äispä oli taas tapansa mukaan tosi hidas, milläköhän mä saisin siihen vauhtia? Voiks vauhtia ostaa jostain? Äsipällekin pitäis saada vähän Salamaa. Kömpelökin se on, vähän väliä se meinaa kompastuu itteensä tai esteisiin tai muhun. Voi sitä. Toivottavasti mennään uuestaan ja toivottavasti äispä ei oo niin sukka sillon! Vaikka kyllä mä siitä tykkäänki vaikka se onki vähän huono akiliitämään.

Advertisement

6 responses

 1. Kiara

  Auttaisko, jos ota sinne äkiliitoharkkoihin äispälle jotain herkkuja mukaan? Mistä se tykkäis? Entä jos opettaisit topakat käskyt lisätä vauhtia oikeissa paikoissa? Ei ne kovin helposti opi merkkejä, jos eivät saa reilusti harjoitusta, mutta yrittää ehkä vois.
  Mun äispä on oppinut pari merkkiä: ”pissille, pliis” ja ”älä nyt yksin syö”

  4 maaliskuun, 2009 3:48 pm

 2. Oon kuullut, että ihmiset ostaa kaupasta pattereita ja juo niitä, silleen niihin tulee lisävirtaa. Sellaista patteria vois kokeilla sunkin Äispään.

  4 maaliskuun, 2009 9:55 pm

 3. Nii, jos sillä on virta vähissä ni uuet patterit vois auttaa. Ja sit sille vois ostaa kanssa herkkuja jos se oppis sit niitä temppuja. Harmi ku mä en voi mennä kauppaan, ku äispä ei oo ostanu herkkuja pitkään aikaan. Äispä tajuu jo kanssa pari merkkiä: ”ovi auki” ja sit ”täällä sohvan alla on jotain, ota se pois”. Muut ei toimi läheskään aina.

  5 maaliskuun, 2009 12:00 am

 4. Anna

  Moi Onni Salaraka…sisi Samal..eiku..Salama.
  Meiän emälällä on jo patteri, mutta ei siinä oo vauhtia muullon ku sillo kun meikä haluis ottaa vähän kuulimmin. Yks hyvä kikka on tuijottaa tiukasti silmiin ja samalla tökätä kuonolla kinttuun oikein vaaaativaaaassti. Se auttaa – ainaskin ruuan kerjuussa. Auttaskohan se akiliitämisessäkin?

  5 maaliskuun, 2009 7:53 pm

 5. Salama on kyllä tosi hyvä nimi. Muori sanoo, että jos ne ois saanu valita meitsin nimen, niin en olis mikään Tahvo, vaan Into tai Touho. Oon itse sitä mieltä, että Nero vois olla mulle sopiva nimi.
  -Tahvo-

  8 maaliskuun, 2009 7:48 pm

 6. Anna sä oot ihan hassu. Mulla toi kuono on sen mallinen et sitä ei oikein oo tehty tökkimiseen vaan enempikin pussailuun. Mut se on kans tosi hyvä keino saada äispä tekemään mitä mä haluun. Kun ei se voi vastustaa mua kun oon niin ihana ja annan sille rakkauspusuja.
  Nero olis kyllä hyvä nimi. Mitäs jos säkin ottasit toisen nimen niinku mä tein? Susta vois tulla Tahvo-Nero tai Nero-Tahvo. Ois aika kuulia.

  8 maaliskuun, 2009 9:23 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s