Kuulumisia

Hengailua sohvalla

Hengailua sohvalla

Mä sain äsken pesupömöt. Matot meni ihan rullalle ja sohvaki meni melkein rullalle ku mä, Onni-Salama, juoksin. Mä jou’uin masupesulle lenkuran jälkeen mut iskä ei saanu mun tassuja ees puhtaaks! Mutta pömöt tuli kummiski, jotain iloo siitäkin läträämisestä. Mua on riehuttanu muutenki kauheesti tänää ja mä sain tukkapöllyä ku huusin äispälle et ”tuu leikkii NYT!” ja revin lakanoita malliks niinku et ”kato tälleen leikitään vetoleikkiä”. Ni ei se tajunnu mun vinkkiä vaan anto tukkapöllyä siitä lakanajutusta. Ei kiva.

Me ollaan äispän kaa opeteltu vähän lenkillä olemista. Äispä on siinä jo aika hyvä eikä se enää kisko ihan kokoajan. Sit on tosi kivistä kun sillä on aina taskussa namua ja aina jos tulee joku koirakaveri vastaan ni mä saan hirmeesti herkkuja! Että jos sopii ni ilmottaisin nyt tässä että voisko kaikki koirat tulla aina lenkille samaan aikaan ku me, ja sit kävellä meitä vastaan? Mielellään vaikka ihan monta kertaa saman lenkinki aikana sopii. Sit mä saisin paljon herkkuja…. mmm……..

p.s. Me käytiin yhen toisenki kerran akiliitämässä. Sillon äispä meni tosi hyvin ja mä sain paljon herkkuja. Nyt se ei ollu ihan koko aikaa niin hirmeen hidaskaan, se äispä. Ehkä sillä on vielä mahkuja kehittyä.

Advertisement

5 responses

 1. Kiara

  Kuule Onni-Salama, mulla on sulle henkilökohtainen kysymys. Se voi olla vähän arkaluontoista, mutta ajattelin kertoa kuitenkin, että voit harkita.

  Onkohan jotenkin mahdollista, että sun pömö johtuis sisäerityksestä? Se on kuulemma sellaista vitamiinia, jota virtaa koiruleiden sisällä. Että jos sulla vaikka on sitä reilusti? Jos se ei pääse ulos kuin kielen kautta, niin pitää touhuta ihan hirveästi?

  Katos kun mulla oli sisäeritys ja se tuli ulos kans. Tyttökoiruuksilla ilmaantuu antipömö, eikä jaksa oikeen mitään. Väsyttää ja rapsututtaa ja herkuttaa ja ei hotsita. Ja kun ei jaksa, niin kielikään ei päästä sisäeritystä. Ja sitten piti pukea housut.

  Ajattelin vaan kannustaa pömöttämään reippaasti. Parempi kielireittikin kuin ne housut…

  17 maaliskuun, 2009 1:07 pm

 2. Hui! Kuulostaa pelottavalta! En mä tiiä onko mulla jotain erityistä eritystä, mua vaan joskus villityttää iltasin kamalasti, ja varsinki sit jos on pesupäivä. Tosta antipömöstä oon kuullu muiltakin, ei mulla sellasta oo koskaan ku oon poika.

  17 maaliskuun, 2009 4:43 pm

 3. Mulleki tulee pömöjä joka ilta ja sit meen olkkarissa ees-taas ja joskus oon törmänny pöytäänki. Mut ei sattunu yhtään.

  terv. Titi-Uu

  18 maaliskuun, 2009 12:33 am

 4. Anna

  jaa…a…kuule Onniseni mä kuiskaan sulle nyt ihan hiljaa, ettei sun äispä kuule… Minä oon nähny lenkurilla, kun toiset saa herkkunamipallukoita kesken lenkin. Ennen ne samat vastaantulijat tervehti (välillä vähän äänekkäästi ja riehakkaastikin), mutta nyt ne vaan menee ohi eikä oo huomaavinaankaan vaikka eivät enää saakkaan niitä namiherkkupalleroita. Et kai sä oo joutunu johonkin salakouluun?

  18 maaliskuun, 2009 7:13 pm

 5. Niinhän sitä äkisti luulis. Mut ei äispä vois olla niin viksu, enkä mä oo ollenkaan pölö. Mä tietysti otan niitä namuja vaan sillon kun niitä on selkeesti tarjolla. Jos niitä ei näy selvästi ni sillon kyseessä on puijaus ja sellasiin mä en rupee ollenkaan. Äispäkin sanoo että mulla on erityiskyky tunnistaa puijaukset jo kaukaa, ja sitten mä en ala ollenkaan jos huomaan puijausta ilmassa.

  19 maaliskuun, 2009 12:01 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s