Pöösönal treinöör

Mä oon alkanu mun äispälle henkilökohtaseks jumppavalmentajaks eli pöösönal treinööriks niinku bostonissa sanotaan. Jumppaaminen on sellasta kun eka pompitaan hirveesti ja huidotaan ja sit mennään lattialle ja ähistään. Yleensä äispä karkaa muualle jumppaamaan mut joskus se jumppaa kotona. Sillon mä oon sen valmentaja eli valkku eli koutsi. En mä siitä hyppimis- ja huitomisvaiheesta niin piittaa, sillon mä yleensä meen peiton alle ja valmistaudun valmentamiseen pikkupäikkäreillä. Mutta sit kun tulee se ähistelyvaihe lattialla ni sillon mä meen aina valkkuilemaan siihen ja tsekkailen et mikä on meininki. Niinku vaikka voin mennä äispän jalkojen alle tarkkailemaan ettei se fuskaa. Tai joskus äsipä tekee semmosen tunnelin itestään ni mä meen sitten tarkastaan sen tunnelin. Sitäpaitsi äispän jumppailumatto on ihanan pehmee, just sopiva kuninkaalle. Mä otan kyllä paljon mieluummisti päikkärit äispän vieressä jumppailumatolla ku yksin peiton alla, vaikkapas peiton alla on muuten kivempi olla.

Mä sain muuten uuden ihan oman pedin viime viikonloppuna. Mun vanha peti oli vähän alkanu hajota kun sitä oli möyhitty niin paljon. Tää uus peti on harmaa ja pörrönen ja tosi pehmee. Se on aika hyväntuntune ni mä oon alkanu nukkuu enempi majassa nytte. Ku se on siellä majassa se pörröpeti.

Advertisement

6 responses

 1. Onneks ä Onni pidät huolta ettei sun äispä pääse ihan huonoon kuntoon ja rapistuun. Munkin pitäi aktivoitua tossa koutsina olemisessa ni sais mamma liikettä niveliinsä.

  17 maaliskuun, 2009 7:05 pm

 2. tiätkö mäki oon tosi hyvä tommosessa! Kantsii muuten miettiö myös semmosta, et olis niinku lisäpainona päällä, esim ku ne silleen käsien päällä ähertää jotain punnertumista.

  17 maaliskuun, 2009 8:00 pm

 3. En ookaan tullu ajatelleeks tota, et mä voisin niinku auttaa vielä enempi! Mä oon silleen kans yrittäny tsempata et oon käyny pussailemassa äispää samalla kun se ähertää siellä lattialla. Se ei mun mielestä oo arvostanu mun apua tarpeellisesti.

  17 maaliskuun, 2009 9:19 pm

 4. Meki aina koutsataan äispää, jos se joskus ähisee lattialla. Ei se kyllä pitkään aikaan oo mitään tehny. Pitäs vissiin vähän kannustaa.

  18 maaliskuun, 2009 12:31 am

 5. Anna

  Hei sen voi tehä tositekin päin, kun on semmonen ISO PALLO, jonka päällä hypitään ja venystellään. Siihen kun pääsee oikaseen itsensä oikein rennosti päälle nii että jala roikkuu ja pää roikkuu ja masu on pallon päällä ja sitten sitä palloo heilutellaan puolelta toiselle….ai että tekee kutaa. Kantsii koittaa…son ihanaaaa……

  22 maaliskuun, 2009 2:27 pm

 6. Meillä ei oo isoja palloja. Mulla on joskus ollu sellanen melko iso pallo, löysin sen käytävästä mun entisessä kodissa. Me vietiin se meille kun se oli selvästikin hyljätty eikä kukaan halunnu sitä ja se oli monta päivää yksin siellä käytävässä. Äispä heitti sen lattialle ja mä menin perään ja sit kuulu PFIU ja siitä tuli lättänä. Ni nyt meillä on vaan pieniä keltasia palloja.

  22 maaliskuun, 2009 3:01 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s