Naapureitten kaveri

Tänään me käytiin äispän kaa lenkuroimassa ja sit mentiin kotiin. Ja sit, mä läksin uuestaan lenkuroimaan, mut äispä ei tullu mukaan! Olin vähän että häh… Mä menin naapureitten kaa lenkuroimaan ilman äispää. Anna, mun koiranaapuri, oli messissä kans. Mä en ois eka tahtonu lähtee kun äispä meni eri suuntaan ja oisin vaan tahtonu sinne, mut sit mä sain namuja ni ei sit haitannu niin paljo. Lenkuran jälkeen mä menin Pirkolle kylään. Me vaan hengattiin Pirkon kaa kahestaan siellä niillä ja leikittiin. Mä sain lainata Pertan leluja ja siellä oli aika hyviä löytöjä. Siellä ei ollu muita kotona, eikä Perttakaan ollu siellä vaikka se aina melkein on siellä. Pertta on aika vanha, se on kanssa terrieeri niinku mäkin. Pertta oli varmaan menny johonki ku Pirkolla oli sitä kovasti ikävä. Mä pussailin Pirkkoa paljon et se ei olis surheellinen ja se tuli iloiselle tuulelle siitä pussailusta. Sit äispä tuli ja me tultiin kotiin ja nyt me mennään saunaan. Mua väskättää aika paljon kans. Taian mennä saunaan nukkumaan nyt.

Advertisement

5 responses

 1. O-ou, eihän se Pertta vaan oo menny pilven päälle? Sillon ihmisille tulee aina kauhee suru ja lelut jää jälelle…

  25 maaliskuun, 2009 5:37 pm

 2. Mikähän se on se Pilven Päällä? Mä en oo koskaan käyny. Mä kuulin kyllä että Pertta oli menny Naapurin Oton luokse, mut mä en oo koskaan Naapurin Ottoa nähnykään, että en tiiä missä se naapurin Otto sit asuu… Jos se Naapurin Otto asuu siellä Pilven Päällä ja Pertta meni asuu sen kanssa sinne. Kiva kun niillä on kaverina toiset ni ei tartte olla yksin. Mäkin haluaisin oman kamelin.

  25 maaliskuun, 2009 9:06 pm

 3. Nii se voi kyl olla just tolleen ku sä Onni aattelit.

  25 maaliskuun, 2009 9:15 pm

 4. Anna

  Näin se on nähtävä… Pertta on nyt pallossa pianon päällä…jonkin aikaa…vaikka oikeesti Pertta on Oton luona Pilven Päällä.
  Ottokin oli meillä kaapin päällä purkissa sillon kun minä muutin meille kotiin…ja vasta sitten pitkän ajan päästä Otto meni maalle metsään…vaikka ihan oikettisti se oli jo mennyt ennen minun kotiin tulosa sinne Pilven Päälle. Ihmisten kanssa on näissä asioissa vähän vaikeeta, kun niille tulee näistä asioista semmonen haikunen olo ja silloin auttaa vaan kun on kovasti kaveri ja lohduttaa….

  4 huhtikuun, 2009 10:34 am

 5. Noi on monimutkasia noi Pilvi ja Pallo jutut. Mut onneks ei tarttekaan ihan tajuu niitä ku voi sit olla sellanen kaveri vaan joka lohduttaa ja on kaverina. Niinku tiiätkö.

  6 huhtikuun, 2009 5:37 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s