Kyläreissuhan siitä tuli

Mä lähen kyläilyreissulle! Jee! Olikin ihan pöllö päivä kotona ku ei tapahtunu mitään. Vähän vaan sain nakkikeittoo iskältä ja juustoo äispältä mut ei muuta. Nii ja käytiinhä me lenkuroimassaki vaikka oli myräkkä, mut sit ei muuta. Et ihan tylsää. Mut ei oo enempää, mä lähen nimittäin kyläilyreissulle! En mä kauas mee ollenkaan, ku meen taas naapuriin Pirkon kaa hengaileen. Iskä ja äispä saa tylsistyy ihan rauhassa keskenään. Äispä pakkas mulle mukaan viiliä ja sikasipsiä ja leluja ja namuja, eli parhaimmat kyläilytarvikkeet ikinä! Vähänks on varmasti kiva kyläilyreissu ku on noin hyvät tarvikkeet ja Pirkko! Pirkko on kiva ku se leikkii mun kaa ja saa rapsuja ja saa suukotella.

Advertisement

3 responses

 1. Anna

  Tattis lauantain myräkkälenkurasta Onni.
  Vaikka tulikin ”lumikengät” mukaan niin nastaa oli. Se Britney, jota yritettiin moikata oli tänään käynyt Pirkon luona kyselemässä ”että mistäs oli kymysysys”. Se oli kai ottanut vainun meiän jälistä tai sitten haistanut meiän pihakäynnin…tai sitten se oli vaan vähän kade. Kiva kun sinä oot olemassa…sinussa kun on sitä salamavirtaskaa niin paljon, että sitä tarttu jo meihin kaikkiin kolmeen vähän varttuneempaan naiseenkin…..

  29 maaliskuun, 2009 5:34 pm

 2. Kiitti itelles vaan, mullaki oli huippukivistä lenkuralla. Teiän kaa on kiva hengata ku joskus iskä ja äispä on ihan tylsimyksiä kun mä tarttisin enempi äksöniä. Mä aina yritän välillä saaha niihinki sitä salamavirtaa ettei ne olis niin nahjuksia.

  29 maaliskuun, 2009 5:51 pm

 3. Tollanen oma-vierailu on varmaan aika jänskää. Voiku meki päästäs joskus kylään ihan vaan meinä.

  1 huhtikuun, 2009 9:51 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s