Juhlat ja kyläilyreissu

Arvatkaa mitä?!? Mulle järkättiin juhlat yhtenä päivänä! Aamulla mä jo arvasin että jotain oli tekeillä kun äispässä oli ressin haisua. Sit mun päikkäreitten jälkeen meille tuli vieraita tuttuja kylään ja kaikissa oli vähän ressin haisua. Mä oisin halunnu remustaa ja suukotella ja hyörii, mut en saanu vaan mun piti hengailla vaan Retkun kaa ylhäällä. Me hengattiin tosi pitkään ja oli tosi tylsää ku Retku on niin uninen kaveri. Vasta tosi pitkän ajan päästä ne juhlat oli valmiit ja äispä tuli hakemaan mut juhliin. Se laitto mun kaulaan sellasen kummallisen pannan jonka nimi oli Mirri. Mistä lähtien pannoille on annettu nimiä, kysyn vaan? Se Mirri kutitti mun kaulaa ni mun piti aina välillä vähän rapsutella. Me mentiin alas ja sinne oli tullu paljon lisää vieraita tuttuja ja mä kohteliaana isäntänä kävin moikkaamassa kaikkia. Sitten kaikki ihmiset meni piiriin ja mä olin kunniavieraana siinä keskellä. Sellanen oli aika kiva juhlaylläri.

Mut sitten ei ollukaan enää niin kivaa ku sohvalle ei saanu muka mennä ja pöyälle ei saanu muka kurkkii vaikka sieltä tuli selvästi hyviä lemustuksia. Mä jouduin aidan taakse, mut voin vakuuttaa et en todellakaan menny suosiolla tai hiljaa! Kaikki varmana kuuli mun mielipiteen asiasta. Onneks ei mun tarttenu hirveen kauaa olla siellä ku me lähettiin äispän kaa ulos ja mentiin naapuriin. Siellä oli kans hyvät pileet käynnissä, mulla ja KA:lla siis. Me hengattiin poikien kesken ennenku PA tuli kotiin. Sit niitten kaa mä hengasin siellä. Me lenkuroitiin ja mä sain kaikkee herkkuja. Ja mä jäin sinne yökylään!! Mä sain nukkuu niitten vieressä sängyssä. Mä olin ollu siellä jo aika kauan ennenku äispä tuli mut hakee. Äsipäkin haisi reissulle ja ne oli tuonu mulle tulisia! Mä sain tulisiks hyvää leipää, ei pöllömpää. Nyt oon aika väsykki, ku kyläily ja juhliminen on aika rankkaa.

Advertisement

6 responses

 1. tiitumorse

  Onpas sulla ollu hienot juhlat, ku oikeen Mirri on ollu kaulassa! Varmaan olit tosi komee.

  21 huhtikuun, 2009 9:31 pm

 2. Ne olikin tosi hienot juhlat ku äispä ja iskäkin oli ihan siistejä vaikkei ne yleensä oo. Me laitetaan heti musta kuva Mirrin kaa kunhan me saadaan sellasia. Kun mulla oli oma valokuvaajakin siellä juhlissa ja se otti musta ja Mirristä kuvia.

  21 huhtikuun, 2009 9:58 pm

 3. Ja monimutkaset sun juhlat oli kans! Kaikkia käänteitä! Ehkä vähän kalpenee jotku maksalaatikkokakunsyöntisynttärit nyt!

  22 huhtikuun, 2009 7:01 am

 4. Tosiaan, hyvä kun Helka osoitit mun yllärijuhlissa yhden vakavan puutteen. Siellä ei ollu maksalaatikkoa. Hmmm… Se olis kyllä tehny juhlasta täydellisen. Mut oli toi aika likellä kumminki.

  22 huhtikuun, 2009 3:48 pm

 5. Mulla on kohta synttärit ja mä haluun sinne maksalaatikkokakkuu! Mut kyl sul Onni oli kertakaikkiaan hienot kestit! Tuutko muuten tuunaan meiän seinät kun Remonttihiipparit on porannu ne rikki?

  22 huhtikuun, 2009 9:31 pm

 6. Mä oonki hyvä seinänremontoija. Mä oon niissä purkuhommissa varsinki tosi paras.

  22 huhtikuun, 2009 9:35 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s