Yllätysjuhlat ilman sankaria

Arvatkaa mitä! Eilen ku mä tulin kyläilyreissulta kotia ni meiän lattiat lainehti herkuista! Lattialla oli kauheesti poppariherkkuja joka puolella ja mulle tuli kamala kiirus syyä ne ennenku joku ottaa ne pois. Ja mä kerkesinki syyä ne! Meillä oli kanssa vieraita tuttuja kylässä ja joka puolella oli paljon vieraita haisuja. Mä luulen et mulle oli taas järkätty yllätysjuhlat. Mut äispä on kyllä tosi lahopää ku ei se muistanu hakee mua juhlimaan ku mä olin naapurissa yökylässä. Mä nukuin vaan KA:n kaa samalla tyynyllä ja PA sano et me kuorsattiin ihan yhteen ääneen. Mä en kyllä kuorsaa, mä vaan tuhisen silleen söpösti.

Advertisement

2 responses

  1. Kiara

    Muksaa! Kävispä meilläkin popparivieraita.

    Vähänkös oli mystistä se pyllyvaiva. Nipisteltiinkö sua vai mitenkä kidutettiin? Onko se kuninkaitten vaiva vai tuleeko kruununprinsessoillekin? Mullekin on varattu joku kidutustohtori. Kattelen ihan muualle (kuin hännäntöpöä), ettei kukaan keksi epäilemään pyllyvaivaa…

    29 huhtikuun, 2009 5:39 pm

  2. Joo!! Mua justiinki nipisteltiin ja se sattu ihan kamalasti! Kannattaa olla varovainen ettei ne ala epäillä pyllyvaivaa koska se nipistely on hirmeetä. Se on varmaanki muittenki vaiva eikä vaan kunkkujen, ku Kostillaki on ollu se. Kosti on ehkä ruhtinas tai joku muu suurmies.

    29 huhtikuun, 2009 6:54 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s