Turon välispiikki

Turo ja Onni

Turo ja Onni

Moro! Turo tässä Mikkelistä terve.

Onni tuli miulle tänään vieraaks, iha sillee yks kaks se vaa tupsahti ovesta keske miun päiväunie. Miä olin eka aluks vähä että ”häh?” mut sit miä olin kumminki että ”jees!”. Siitä oli tosi kaua ku myö viimeks nähtii ni et myö oltiin jo melkei unohettu toisemme. Onneks myö nyt nähtii ni ei ihan unohettu.

Tulin vaan kertoo että toi Onni on kyllä ihan hullu jätkä. Nimittäi hullun rohkee. Se on ihan hullu ku se uskaltaa hyökkäillä sellaste palloje kimppuu mitä sen äispä toi. Ja se äispäkin on iha hullu välillä ku se tuo sellasia palloja ja sillä on tosi kova ääniki, miua vähän se pelottaa välillä vaikka Onnia ei pelota yhtää. Mut ne pallot. Ne on sellasia mitkä liikkuu itestää, ihan vaikkei niihi ees koske! Hullua! Mut Onni on niin hullu et se uskaltaa mennä koskemaa niihi vaikka ne sanoo sit aina PAU! Miä meen aina kauemmas ku Onni menee lähemmäs palloo, ku miä en haluu et mikää paukahtaa miun naamalle. Jotain itsesuojeluvaistoo ois kyllä oltava miun mielestä.

Mut vaikka on kaikkee hulluja palloja ja sellasta ni silti on kyllä ihan huippua et Onni tuli tänne. Oispa se aina täällä! Tai ehkä ei ihan aina kummiskaa ku ne on niin hurjaa sakkia et miulle tulee välillä väsy ku aina tapahtuu niin hirmuna kaikkee…

Hyviä pallopäiviä ja Onnilta terkkuja!

Toivoo Turo Mikkelistä

Advertisement

3 responses

 1. Moi Turo! Mää oon Helka. Mää oon syntyny siellä teidän Mikkelissä. Nää puhut aika kummallisesti, mutta kyllä mää ymmärrän mitä nää sanot. Varmaan just siks, ku mää oon pohjimmiltani mikkeliläinen. Tai ihan pohjimmiltani mää oon kyllä englantilainen.

  Mää tiiän kans sen pallotsydeemin. Caro sai semmosen lapsena. Se oli jo kakruna niin hullu, että se hyökki sen kimppuun. Sitten sei saanu enää leikkiä sillä, ku se meni niin överiksi. Mua hirvitti se koko pallo, mutta yritin olla niinku vaan ettei kukaan huomaa. Ettei tuu väärinkäsityksiä.

  Olipa siistii, että kävit kirjottamassa tänne Onnin blogiin!

  1 toukokuun, 2009 9:14 am

 2. Anna

  Terve mieheen Turo. Sano sille Onnimannille terveisiä minultakin. Minä tulin tännään pois Raatalammilta vapun vietosta. Meillä ei ollu palloja – onneksi… Minä en tykkää niistä ollenkaan, kun ne heiluu ja hyppii ja paukahtelloo ihan omia aikojjaan. Myö tehtiin puutöetä ja vahittii hirviä, jäniksiä, kärppää, majavia, taevaanvuohia, jouhtenia, sorsia, lokkeja ja yritettiin kahtoo, josko oes nähty viirupöllön sualistustouhuja. Siinä meiä lähellä on sillä pessuus ja nelejä poekasta.

  Piä sinä Turo siitä Onnista hyvvee huolta siellä Mikkelissä. Minä jo kovasti tiällä oottelen, jotta koska se Onni tulloo takasi kottiin. Olis nii palajo kerrottavoo tuosta vapun viettomatkasta.

  tervehtien
  Anna

  3 toukokuun, 2009 4:54 pm

 3. Kiitti Anna terkuista! Nyt mä oon kotona mut oon lenssussa ni en pääse leikkimään pihalle enkä lenkuroimaan ku en meinaa pysyy tolpillani.
  Ootko muuten nähny tossa meiän sivupihalla on joku sulkasato käyny? Siinä on jonku karvat jääny vaan paikalle.

  Se on hyvä että oot Helka Mikkelistä kotosin ni ymmärrät sitä Mikkelin kieltäki. Sä oot tosi monikielinen nainen.

  4 toukokuun, 2009 8:56 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s