Uus jätti talossa

Ruudun takaa...

Ruudun takaa...

Olin taas vähän leikkimässä Turolla ja Kostilla. Kosti on saanu uuen kaverin, se on sellane Kostin näköne jätti. Sen jätin nimi on Eetu ja se on melkein mun ikäne. Se oli vähän pihalla enimmäkseen, ja mä olin ihan sisällä enimmäkseen. Ehkä se oli siks ihan pihalla ku se oli vasta eilen muuttanu sinne.

Eetu kurkisteli ikkunasta

Eetu kurkisteli ikkunasta

Kyl mä tajuun ku mäki olin sillon vähän pihalla ku mä muuti äispän ja iskän kaa asumaan. Se Eetu kurkisteli ikkunoista vaan sisälle sit kun se oli ihan pihalla. Sit se välillä irvisteli mulle, ei oo mun mielestä kovin reilua semmone. En mä voi sille mitään jos mun naama näyttää siltä että mä irvistän vaikka en irvistäkään. Me meinattiin ottaa vähän matsii ku se ei tajunnu et meikä on kunkku vaan irvisteli mulle. Mut välit jäi vielä selvittelemättä ku ihmiset on. Tiiättekö. Mä toivon kyllä että meistä tulee Eetun kaa hyvät kamelit kumminki sit ku ollaan saatu välit selväks. Äispäki kuulemma toivoo.

Advertisement

2 responses

  1. Kiara

    Mä oon samaa mieltä irvistelystä. Eioo bostonien vika jos irvi näkyy tai lälläspyy paistaa. Mun kieli on niin iso, ettei se aina mahdu. Mä kävin koirulipuistossa ja näin siellä isolla koiralla pienemmän kielen. Oikeastaan mä olen ylpeä mun isosta lälläspyystä! On muuten lipsussa tehoja ja pusuissa leveyttä. Eikö vaan?

    12 toukokuun, 2009 5:34 pm

  2. No oot kyllä ihan oikeessa! Munkaan kieli ei aina mahu ja mun pusut on niin limasia ja tehokkaita ja isoja että niitä voi jakaa kaikille kokoajan. Äispä sanoo että oon pusumaakari, se varmaan on sama niinku maailman paras pussailija.

    12 toukokuun, 2009 7:03 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s