Huudeilla

Päikkäreillä

Päikkäreillä

Me käytiin äske äispän kaa vähä pyörähtää tuolla mun huudeilla. Siellä oli kauheesti ihmisiä, isoja ja pieniä, ku siellä oli markkinat. Markkinat on sellaset että on kauheesti ihmisiä samassa paikassa ja hyviä haisuja joka paikassa ja syömistä. Meki ostettii lakua ja mansikkaa ja hernettä. Mä sain kanssa maistaa vähän kaikkee, äispä anto ku se on vähän reilu. Ei se paljon reilu mun mielestä oo ku se syö ite melkein kaikki, mut vähän reilu kumminki. Tiiän kyllä monta ihmistä ketkä ois siinä ruoka-asiassa enempi reiluja ku äispä, se on siinä aika nihkee… Onneks mä löysin sit sieltä maasta yhen puolikkaan mansikan ja yhen puolikkaan herneen ni sain syyä ne ihan ite.

Siellä markkinoilla oli paljon mun faneja, ku mä oon kunkku. Mä sain paljon rapsuja ja onnistuin livauttaan pari pusuakin. Yhessä kohtaa oli niin paljo ihmisiä et mä meinasin ekaa kertaa elämässä ahistuu. Mä olin ihan varma et kohta käy huonosti ni mä pistin jarrut päälle ja näytin äispälle että ”mä en kyllä kävele enää metriäkään tässä tungoksessa”. Onneks äispä tajus heti ja otti mut syliin. Sieltä näkiki paljon paremmin kaikki herkkukojut ja muut. Sit mun mielestä olis ihan hyvi voinu mennä kanssa puistoon ku oltiin aika lähelläki, mut äispä alko taas puuskuttaa ja esittää puolikuollutta ja halus kotiin. Se on kyllä niiiin laiska… Kyllä puolikuolleenaki vois käydä puistossa! Mä ainaki voisin. Puisto sopii kaikkeen.

Advertisement

4 responses

 1. Mä en oo ikinä pääsy markkinoille! Ne kuulostaa eri hauskalta! Ehkä siel ois ollu makkaraaki, rillimakkaraa…

  21 toukokuun, 2009 3:03 pm

 2. Kiara

  arvaa mitä! Rinsossejen huippispäivä. Aamusta sain ihmisten makkaraa ja mikrolämmitettyä koirien makkaraa ja koitapuistoo ja sata suukkoa ja halia ja puhelinsoittoa ja rapsuja enemmän kuin kyljet kestää. Mulla on kaks vee synttärit! Melkein yhtä hurja meno kuin markkinoilla (ilman lakua ja tungosta), mutta yhtä palkon väsyä. Otin kans kahet päikkärit á la kanttu vei.

  Ettei vaan olis se sun äispä pieniin päin? Koita hoitaa sitä – se on koiruhoitoa vailla varmana.

  21 toukokuun, 2009 7:04 pm

 3. Markkinat on ihan parasta paitsi se tungos! Me kuultiin sillon ku oltiin jo melkeinpäs kotona että ”olis pitäny ostaa makkarat” vaikka me ei ees tiietty et sieltä ois saanu makkaraa! Vähänkö oltiin pettyneitä! Me oltiin äispän kaa ihan tosi pettyneitä molemmat.
  Äispä sanoo että se ei oo ollenkaan pieniin päin, että mä oon ihan riittävän pieni meiän perheeseen ja että sillä vaan vuotaa nokka TOSI kovasti. PALJON ONNIA KIARA kun sulla on synttärit!! Toivottavasti saat maksiskakkua nakkikynttilöillä kanssa!!

  21 toukokuun, 2009 7:12 pm

 4. Määkään en oo päässy markkinoille! Mää voisin skipata ne herneet ja mansikat ja syyä niitä lakuja. Tykkään lakuista. Ja makkaroista.

  22 toukokuun, 2009 7:59 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s