Kesäpäivä

Viilentelemässä

Viilentelemässä

Me vietettiin äispän kaa tänään kesäpäivää. Me mentiin tosi pitkälle mettälenkuralle yhessä, oli huippuu juosta metässä ihan superlujaa, vaikka välillä pitikin ootella äispää kun se on aika hidas. Sit yks kaks me tupsahettiin lammelle! Me on käyty lammella aikasemminki mut nyt ei olla tosi pitkään aikaan käyty.

Heinänsyöntipuuhissa

Heinänsyöntipuuhissa

Lampi on huippu, se oli mun keidas tänään. Ihana viilentävä keidas! Mä olin aika lääh puuh ku me päästiin sinne tänään, ni se lampi oli tosi tervetullut siinä vaiheessa. Mä menin heti sinne veteen ja makailin siellä viilentymässä. Sitten mä kanssa hain kaikkee kepukoita mitä äispä heitteli sinne veteen, mä pelastin ne ja toin ne sinne rantaan. Välillä ne kepukat meni niin syvälle ettei mun jalat ylttäny enää pohjaan ni mä en melkein meinannu saaha niitä pois! Mut onneks äispä autto vähän niitä kanssa ja toi niitä mua lähemmäs. Sitte mä sain pelastettua ne kepukka-parat.

Advertisement

14 responses

 1. Anna

  Vähäks oon kade sulle Onni!
  Sillä aikaa kun sä uitit sun äispää, niin mä yritin (siis yritin) tehdä sitä meiän yhteistä salakäytävää, mutta emäntä rääkäs heti, että ”pois sieltä ja heti”. Mä jatkan taas kaivamista, kun sen silmät välttää…..

  2 kesäkuun, 2009 1:44 pm

  • Mäki aion jatkaa yhteistä rojektia heti ku pääsen pihalle. Mä olin vähän kylässä eile ni kaivuuhommat jäi siks kesken. Mut nyt oisin valmis taas, kunhan saisin vaan takaoven auki…

   3 kesäkuun, 2009 3:48 pm

 2. Eiks oo kumma ku ihmiset tahallaan yrittää hukuttaa kaikki keppiparat?
  Mä olin kans uimassa tänään. Uiminen on mahtia!

  2 kesäkuun, 2009 5:01 pm

  • No just kummaa se on! Mut kans silleen kivaa samalla aikaa. Pelastaminen on kivistä!

   3 kesäkuun, 2009 3:49 pm

 3. Anna

  Wapun kanssa oon kyllä samaa mieltä. Meiän väki on kanssa ihan pöhköö, kun ne yrittää kasvattaa mäntyjä järvessä. Meikä joutuu sitten hakemaan pinnalta ja pohjalta männynkävyt takaisin kuivalle maalle kasvamaan. Toinen yhtä pöhkö juttu on heittää PORKKANANPALOJA järveen…ei sen puoleen porkkananapalojen sukeltaminen pohjasta on ihan mukavaa … välillä ….

  3 kesäkuun, 2009 8:48 am

  • Onkohan niillä menny kasvimaa ja järvi sekasin…??

   3 kesäkuun, 2009 3:49 pm

 4. Kaikki mun frendit on käyny uimistelemassa! Mää en oo! Onneksi nyt sataa ni määki kastun!

  Siis mää toteaisin noille hulluille ihmisille, että siinpäkö viskoo. Mää en ainakaa syvältä hae mitään. Enkä kyllä matalaltakaa. Ihmiset on!

  3 kesäkuun, 2009 2:11 pm

  • Elä huoli Helka, en mäkään uimistele, mä vaan kahlailen ja makailen siinä rantavedessä. Kastuuhan siinäki, ni miks turhaan leikkiä hengellään ja lähtee syvemmälle?!

   3 kesäkuun, 2009 3:50 pm

 5. Meilläki sataa nyt enkäoo menny uimaan tänään. Sen sijaan mä kävin keräämässä kukkia niityltä. Mammaki keräs mä keräsin sellasia vihreitä heinäkukkia ja mamma keltasia ja valkosia ja sinisiä jotain. Mun mielestä vihree on kyl oikee kesäväri. Ja tietty sininenki on ku se on merenväri.

  3 kesäkuun, 2009 3:42 pm

  • Vihree on kanssa mun ikioman peiton väri ni sikskin se on hyvä väri.

   3 kesäkuun, 2009 3:51 pm

 6. Jörgen

  Voi, uskaltaiskohan tänä kesänä mennä järveen…viime kesänä en uskaltannu. Putosin nääs pienenä pihalampeen ja pelästyin niin hirviisti. Korviinki meni vettä ja kaikki muut koirat nauro. :O(

  5 kesäkuun, 2009 6:04 pm

  • Ei sillon saa nauraa… Iskä ja äispäkin nauro mulle kerran ku mä putosin mummolan laiturilta. Musta se ei ollu yhtään kivaa ku meinasin melkeen hukkuu ja kuolla! Ei oo naurun asia semmonen! Sun kantsii kans kokeilla sitä kahlailuu. En mäkään ui, ihan turha leikkii hengellään ku siinä rannassakin voi kastuu ihan ilman hengenvaaraa.

   5 kesäkuun, 2009 8:26 pm

 7. tiitumorse

  Hyvä, ku oot päässy veteen viilenemään. Vesi on hienoo, ku sitä voi juoda ja siinä voi uiskennella.

  5 kesäkuun, 2009 6:30 pm

  • Totta, paitsi et mä en ui vaan pelkistään kahlailen. Tsekkaa edellinen viesti. Vesi on hyvä kun siinä voi kahlailla ja juoda samaan aikaan.

   5 kesäkuun, 2009 8:28 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s