Lomaisia päiviä

En oo taas kirjotellu ku ollaan vaan tsillailtu äispän kaa ni on ollu silleen vähän kiirettä… Me ollaan vietetty lomaisia päiviä yhessä ja ne on ollu aika samanlaisia. Me nukutaan aamulla tosi pitkään ja si vielä köllötellään sängyssä ennenku noustaan, meiän aamut on aika hitaita. Sitte me käydään pitkillä mettälenkuroilla eksymässä, NE on tosi kivoja ne lenkurat missä eksytään. Äispähän se on joka eksyy, MÄ kyllä tiiän aina mihin me ollaan menossa. Mä oon johtaja ja lenkuraopas ja mä näytän aina äispälle tietä että ”Tänne päin, tänne päin… No, tuutko sä? Miten sä oot niin kamalan hidas? No, hop hop!” Joskus se ihan katoaa näkyvistä ni sit mun pitää käydä ettimässä se ja pelastamassa se. Mun on silleen vähän vahdittava ettei se eksy yksin sinne mettään se äispä. Sitten lenkuroinnin jälkeen me vaan nukutaan vähän lisää ja syyään kanssa ja nukutaan vielä lisää ja pelaillaan kaikkia pelejä. Ja nukutaan.

Mut arvatkaa, eilen ku lähettiin iltapissalle ni arvatkaa mitä me nähtiin?!? PUPU!! Eikä mikään pien söpö pupu vaan jättiläinen hirmiöpupu!! Se oli ainakin mua isompi se jättiläispupu ja se hypähteli siinä mun tiellä! Mä maastouduin ja äispäkin maastoutu ja me tuijotetttiin sitä jättiläispupua siinä tiellä ku se ei osannu päättää et kummalle puolelle se halus mennä. Mua vähän jänskätti se ku en oo koskaan nähny niin isoa jättiläispupua! Sit se hypähteli toiselle puolelle tietä ja sujahti puskaan ni me lähettiin perään, mutta ei sitä pupua enää näkyny ku mä pääsin siihen puskalle. Se oli kadonnu jo. Varoitus Annalle: meidän lähipuskissa saattaa vaania jättiläispupu!!

Advertisement

8 responses

 1. Meilläpäin on aiks paljon niitä pupusia. Ja kauriksiakin joskus. Ja kurreoravia.

  12 kesäkuun, 2009 8:45 am

 2. Jörgen

  Hirveetä! Ettei se vaan ollu hirvi, mie oon nähny sellasen möksällä, menin ihan veltoks. En pelosta vaan kunnioituksesta.

  13 kesäkuun, 2009 8:27 pm

  • Ei tietenkään pelosta vaan kunnioituksesta. Eihän me pelätä oikeen mitään! Tai ehkä ihan vähän imuria, mut se onki tosi vaarallinen kapistus…

   15 kesäkuun, 2009 4:11 pm

 3. Anna

  Molskis…ainakin koht silleensä kuha päästään mökille. Siellä on kanssa niitä jättiläispupuja, jotka tullee keskelle pihhaa istuskelemmaan – niin ja ne hirveetkään ei lähe minneskään vaikka meikä haukkus kuin kovvaa… Onneks meillä on Masi ja Enska tässä kotipiirissä apuna vahtimassa, niin tuskin ne jättiläiset uskaltaa ihan meiän pihhaan tulla. Enska ainaskin on tosi hyvä hiipijä…eileskin hiipi ihan hiljaa masu nurtsissa eikä lintuset huomanna yhtään mittään…ne jatko vaan sirpatustaan (vai olisivakko vähän pelänneet).

  Minä pelkäsin ainaskin viime yönä niitä jättiläisvesisadepisaroita, joita tuli taivaan täyteltä. Piti vapista niin kovvaa, että sänky täris kun luulin, että ne tullee sisälle asti.

  14 kesäkuun, 2009 1:18 pm

  • Onneks on Masi ja Enska. Mäki oon kyllä melkeen yhtä hyvä hiippailija ku Enska. Mut on sulla aika hurja meno siellä mökillä jos on jättiläispupuja ja hirvityksiäkin kanssa! Mut oo huoletta, mä vahdin meiän pihaa sillä aikaa ku sä oot reissussa!

   15 kesäkuun, 2009 4:10 pm

 4. Kiara

  Minäpä löysin ihan itten siilin. Se oli kuin tuhiseva kivi. Hyötyä ei mittään, mutta turkasen vaarallinen. Veikkaan että sellaisesta kasvaa isona koiralääkäri. Piikit oli jo valmiina, ne kun ottaa pois niin kuoriutuu se lääkäri sisältä.

  Meillä asuu kans pupuja. Yhtä en ymmärrä, miks joku on keksiny opettaa bostonit istumaan kuin puput? Onko siinä joku järki? Onko meidät tarkoitus lähettää vakoilemaan niitä joskus vai mitä?

  14 kesäkuun, 2009 3:15 pm

  • Rajua! Vaarallinen koiralääkäri! Rajua!
   Nii-i, en mäkään tajuu miks puput istuu samallalailla ku me. Vakoillessa tietty olis huomaamattomampi jos sulautuis joukkoon… Mut en mä ainakaan haluais mennä vakoilijaks jättiläispupujen joukkoon… Hui!

   15 kesäkuun, 2009 4:00 pm

 5. tiitumorse

  Meki ollaan joskus nähty sellasia isoooooja pupuja, muttei täällä meillä vaan Suomessa. Täällä on vaan pieniä ja surkeita pupuja. Vaikka aika kovaa neki hyppii.

  15 kesäkuun, 2009 8:29 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s