Pikniksillä

Mä olin vähän aikaa käymässä Turolla ja VIHDOINKIN mä pääsin pikniksille!! Mä oon jo tooooosi pitkään halunnu pikniksille ku varppina kaikki mun kamelit on käyny mut mä en oo ikinä päässy pikniksille. Mut nyt pääsin! Pikniksi on sellanen retki, että mennään niinku muka lenkille, mutta oikeesti mennäänki jonnekin syömään eväksiä! Meillä oli eväksinä rillimakkaraa eikä muuta, mutta rillimakkarahan riittää kun se on niin ravitsevaa. Koirat vois hyvin elää pelkällä rillimakkaralla, niin ravitsevaa se on. Me mentiin sellaselle rannalle noitten naisten kanssa, meillä oli mukana mun ja Turon ja Tyynen äispät, ja sit mä ja Turo johdettiin joukkoja ja vartioitiin niitä. Siellä rannalla me taisteltiin kepukoista ja mä komensin Turoa ku se ei meinannu melkeen antaa mulle niitä kepukoita ollenkaa. Sitte ku mä komensin ni ne naiset heitteli mua käpysillä. Aika epäkohteliasta sanon mä, mut onneks ne oli aika surtsuja heittelijöitä ja melkein kaikki käpyset meni ohi. Sitten me pelastettiin Turon kaa niitä käpysiä vedestä kun ne meni sinne. Ihan lopuks me saatiin sitä rillimakkaraa ja oltiin ihan väskyjä ku päästiin autolle. Pikniksi vei voimat.

Ihmisten salainen liitto on taas keksiny uuden kidutusvehkeen; näkymätön suihkija. Mä ja Turo jouduttiin sen uhreiksi. Heti kun mä vähän komennan Turoo ni ”suihk” ”suihk”, jostain pöllähtää sellasta lemukkia ilmaan. Sitte meiltä menee aina leikit sekasin ja pitää alottaa alusta sen jälkeen ku ollaan yritetty ettii sitä näkymätöntä suihkijaa. Mut sitä ei ikinä oo löytyny. Vielä. Aiotaan jatkaa tutkimuksia ja paljastaa näkymättömän suihkijan salaisuus.

Advertisement

15 responses

 1. Mä tiiän se sellasen suihkijan! Jessi-pikkusiskolla on sellanen! Aina ku Jessi meinaa meuhkata jollekkin ni se suihkii!
  Nähään kohta Onska!

  17 kesäkuun, 2009 8:24 am

  • Vähänks oli nastaa nähä! Nyt on hirveetä kiirettä mut kirjotan puistoraportin heti sit joskus ku päästään kotii. Terkkuja!

   18 kesäkuun, 2009 3:12 pm

 2. Nakki

  Vähänkö siistii, että oot saanu makkaraa. Munkin miälestä se on ravitsevinta, mitä pieni koira voi saada.

  Mä oon muuten ite ihan pieni koira vielä. Oon vasta neljä viikkoa vanha. Mut luen sun plokia usein iltasaduks, ja luulen, että oon vähän ihastuksissani suhun. Oot mun idoli. Haluun sit isona sellaseks ku sä.

  Mullakin on muuten oma ploki. Avasin sen vasta. Saanko mä laittaa sun plokin linkiks sinne mun plokiin, ni mun kamut voi käydä lukees sunkin juttuja? Mun ploki on täällä: naurava.nakki.wordpress.com

  18 kesäkuun, 2009 2:56 pm

  • Moi Nakki! Sulla on aivan loistava nimi, makkara on ihmisen paras keksintö. Tottakai saat linkittää mut sun lokiin, lokin pitäminen on hyvä alottaa nuorena, niin mäkin tein. Mäkin varmaan voin linkittää sut? Mulla on just nyt hirvee kiirus Turon kaa, meillä on kauhee lähtötouhotus käynnissä, ni mä linkitän sen sit ku meillä on rauhallista. Voi mennä pari päivää… Mut mä oon mieluusti sun idoli, idoli kuulostaa kuninkaalliselta ni se on varmasti tälläselle kunkulle ihan sopivaa puuhaa.

   Kasva kovasti ja jatka lokeilua! Palataan, kuul!

   18 kesäkuun, 2009 3:15 pm

 3. Nakki

  Voi itku ja suru. Mä tein kirjotusvirheen, vaiks yleensä en tee virheitä. Se osoite onkin nauravanakki.wordpress.com.

  18 kesäkuun, 2009 2:57 pm

 4. Kuulia! Mä käyn lisään sun linkin ja ois tosi hianoo olla linkitettynä mun idolin sivuilla. Hianoo juhannusta ja Turolle terkut!

  18 kesäkuun, 2009 4:07 pm

 5. Oli tosi mahtia tavata sut Onni! Mä aattelin nyt laittaa lokiin meiän tapaamisesta, vaiks mua kyl väsyttää vielä. Mua vähän jänskätti sun tapaaminen. Sä oot tosi kuuli jätkä!

  18 kesäkuun, 2009 4:47 pm

 6. Vähän epoo!! Mut oli kutsuttu ja Maarit pimitti multa koko homman! Halus vaan omia kaikki mun kamelit itelle ja toi tulisiksi pelkkiä lemuja (kiitti kumminski haisuista!)!! On sillä kuulemma joitaki kytysiä kuviaki, mutta sitten vasta kotona, se sano. Ku nyt me ollaan Mummolla ja Carolla kyläilemässä. Mää osasin tänne. Maarit ois eksyny, jos en ois sanonu, että ollaan täällä.

  18 kesäkuun, 2009 7:32 pm

 7. Me on luettu ihan äimänä! Ootte jotku päässy kameleitten kanssa pikniksille! Vähänks käy kateeks.

  Ai niin, meinattiin ihan unohtaa. Äispästä tuli ihan rohkee ja se on nyt kans siinä naamakirjassa. Se käski (= pyysi) kysymään, et kuinka sinne Koiraloki-ryhmään pääsee, ku se oli klikannu, mut mitään ei tapahtunu. Se on kyllä joskus aika onneton näitten systeemien kanssa.

  23 kesäkuun, 2009 7:43 am

  • Nii-i, ja mäki olin siellä koirapuistohommellissaki mut en oo ehtiny kirjottaa siitä ku olin ihan reissussa pitkään. Mutta aion kyllä ku mulla on kuveja kanssa.

   Teiän äispä oli tehny ihan oikein, mut ku me oltiin siellä reissussa ni mun äispä ei ehtiny vielä päästää teiän äispää sinne. Ku mun äispän pitää antaa lupa että sinne pääsee uusia ihmisiä lukemaan ja kirjottamaan. Mut nyt se on antanu luvan teiän äispälle ni nyt sen pitäis toimia.

   23 kesäkuun, 2009 4:13 pm

 8. Äispä lähetti taas terveisiä ja kiitoksia. Se sano, et se pääs uppoutumaan keskusteluihin ja voi joskus meistäki siellä kirjottaa. Ei kyllä oikeen ymmärretä, mitä meistä vois kirjottaa, ku kerran me kerrotaan ite jo kaikki, tai ainaki melkeen.

  Voiku meki joskus päästäs koirapuistoon niinku sä. Ei me olla yhtään löydetty, ihan tavallisia ihmispuistoja vaan.

  23 kesäkuun, 2009 5:50 pm

  • Siis voi ei… Hitsit ku en ehtiny varottamaan! Ku se on se ryhmä mikä niillä on just semmonen, ettei sinne pitäis ketään ihmisiä päästää ollenkaa huseeraamaan. Ku ne juoruilee siellä ja juonii kaikkia meidän päänmenoksi. Ja koko tää Rajis-insidenssiki johtu ihan siitä, että Maarit pääsi siellä mun selän takana kaikkee sopimaan.

   24 kesäkuun, 2009 7:13 am

 9. Turo

  Oli kyllä tosi kivaa käydä puistossa, kun miä en oo päässy moneen vuoteen puistoilemaan! Miun äippä oli huolissaan et miuhun ei voi muka luottaa, mut hyvinhän se meni! Siitäs sai! Muutamaa kaveria saatoin hieman säikytellä, mut niinku Wappukin huomas ni miä kyllä lähen pois jos miulle niin sanotaan. Kiitoksia mukana olleille!
  Ai niin Onska, miuta on vähä väsyttäny… oli aika hulvaton viikko!

  23 kesäkuun, 2009 6:13 pm

  • Elä välitä, muakin on väsyttäny aika paljonki. Ja ryystättäny kans kovasti välillä. Ihan vaan just ja just jaksettiin käyä mettälenkillä, niin väsyjä oltiin. Tai mä oon väsy, äispä on vaan laiska.

   23 kesäkuun, 2009 11:40 pm

 10. Sä olit Turo niin komee kaveri et tämmönen hiukan iäkkäämpi lampurineitonen meni ihan hämilleen sun huomionosotuksista.
  Mä olin tosi väsyny kans sillon, varsinki kun mun piti huolehtii et mamma ja Maarit löys sielt Rajiksesta keskustaan.

  24 kesäkuun, 2009 8:03 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s