Mökillä

Se hyvä letku

Se hyvä letku

Jo oli aikakin… Nimittäin mennä möksälle, ku me ei olla oltu siellä niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin pitkään aikaan aika siellä on aina TOSI siistii! Me Turon kaa riehuttiin aika ältsisti siellä ja Turo toi kaikki parhaat kepukat metästä pihalle ja me taisteltiin niistä ja silputtiin niitä. Me kanssa löydettiin yks tosi hieno letku josta oli tosi hyvä taistella. Ja yks hanska jota oli tosi kiva repii. Ja paljon kivoja öttösitä ja hytyköitä mitä pysty jahtaamaan.

Väsymys iski

Väsymys iski

Mulle tulee aina mökillä kauhee väsy, se on varmaan jotain siinä ilmassa ku aina alkaa väskättää ihan sikapossuna. Onneks siellä oli yks ihana ihminen, Aino. Aino on nyt mun ja Turon paras ihmiskamu. Aino oli paras leikkijä, paras rapsuttaja paras herkkujen antaja ja paras sylittäjä. Mä nukuin aikas monet päikkärit Ainon sylissä, siinä oli tosi kiva olla.

Tutkimusmatkalle menossa

Tutkimusmatkalle menossa

Mä tein kanssa vähän tutkimusmatkailua siellä. Kun siellä on sellanen rantamaja jossa harrastetaan rillaamista, ni siellä mä tutkimusmatkailin. Enkä siellä majassa pelkästään, vaan kanssa siellä majan alla! Ku mä haistoin et sinne oli selvästi pudonnu ruokaa, eikä sitä ruokaa saanu niistä lattian raoista pois, ni mä menin sinne alle. Koska mä voin. Eka reissu lattian alle oli tuottoisa; sain haukkapalaa ja tulin pois ku äispä pyyti. Toka reissu ei menny ihan yhtä putkeen; haukkapalat hautautu lehtiin ja mikä pahinta, mä jäin jumekseen. Ei se mun vika ollu, et ihmiset oli tunkenu sinne alle kaikkee putkia ja puita ja sellasia, jos niitä ei olis ollu siellä ni oisin päässy pois ihan tosta vaan! Äispän piti sit ottaa ne pois tieltä että mä pääsin pois sieltä jumeksesta. Huh, äispä melkein säikähti, mä en tietenkään. Ärsytti vaan.

Paras kaveri Turo

Paras kaveri Turo

Muuten oli ihan rento reissu mut just ennenku lähettiin pois sieltä mulle tuli ahistus nenää. Mun nenä alko vaan vuotaa kauheesti ja rupes ahistaa ja mä vähän säikähin et mikä mua vaivaa ku mä en halunnu ees lihipullaa enkä juustoo! Äispä sorkki mun kurkkua ja yritti tunkee sinne jotain nappia mut mä en halunnu ja mä syljin sen pois monta kertaa. Miks se luuli et mä haluaisin jonku napin jos en kerta halunnu ees lihipullaa? Ihmiset on. Mä olin sylissä vaa ja mua ramasi kauheesti mut äispä höpötteli kokoajan mua hereille etten saanu ees nukkuu. Sit meni vähän aikaa ni musta alko tuntuu siltä, et voisin ehkä sittenki maistaa sitä lihipullaa ja juustoo… Onneks ne oli vielä tarjolla ni sain sit syyä niitä. Nam! Sit mä sain varmaan siitä lihipullasta voimia niin et ei mua enempää ees ramassu ja sit menin Turon kaa leikkii.

Advertisement

11 responses

 1. Hullussa! Mikä sulle tuli! Olikohan se joku jumesjälkitauti? Ku semmonen jumeksiin jääminen on varmasti haitallista elimistölle. Onneksi taas lihipullet maistuu. Maistuis varmaan mullekki…

  27 kesäkuun, 2009 11:13 am

  • Ei se ehkä siitä jumeksesta johtunu, siitä tuli vaan ärsytys eikä yhtään ahistusta. Äispä sanoo että mä ehkä valitsin väärän leikkikaverin ku mä jahtasin sellasta ampista. Mut lihipullat on parhaita!

   28 kesäkuun, 2009 10:39 pm

 2. Niin ku mäkin, että mikä sulle tuli? Voiko se olla, että se johtui siitä jumista vaiko liika myöhästyneestä lihispullatarjoilusta? Aika pöhköä kyllä tarjoilla jotain tyhmää lääkettä, jos kerta ei mikään muukaan maistu.
  Mä tahtosin kans lihiksiä pulleina, kiitos.

  27 kesäkuun, 2009 7:22 pm

  • Niinku mä äsken sanoin Helkalleki ni ei se ahistus ehkä siitä jumeksesta johtunu. Äispä sanoo että mä ehkä valitsin väärän leikkikaverin ku mä jahtasin sellasta ampista. Mutta ku se surisi niin kivasti ja oli niin pien ni eihän sellaset voi olla vaarallisia. Mitä sellanen voi muka mulle tehä? Mä kyllä luulen että enempi mua ahisti se liikaa myöhästyny lihipullatarjoilu. Niitä olis pitäny tarjoilla jokaisena päivänä eikä vaan viimesenä.

   28 kesäkuun, 2009 10:41 pm

 3. Voi vimpula! Tosi tramaattinen toi sun tarina. Onneks se traama kuiteski päätty onnellisesti.

  Turo on muuten tosi komeen näkönen kaveri. Mun mammalla on joskus kauan sitte ennen mua ollu tollasia pokserikoiria. Ja se on luvannu, et sit joskus ku oon iso, mäkin voisin saada sellasen oman pokserin. Se se vasta ois hianoo!

  28 kesäkuun, 2009 9:57 am

  • Oi sua onnekasta! Oma Turo on parasta maailmassa, parempaa painikaveria ja muutakaan parempaa kaveria ei voi olla ku oma Turo.

   28 kesäkuun, 2009 10:42 pm

 4. Kiara

  Heeei mikä idea! Oma Turo-pokseri…hiukkasen olisi siistii, kun rinnalla kävelisi noin komea uros, niinku prinsessalla henkivartija! Sille vois sanoo että ”Seuraa”, ”Seisoo” ja opettaa kans ”Vahtii”. Täytyypä alkaa neuvottelemaan…

  28 kesäkuun, 2009 2:19 pm

  • Oma Turo, paras Turo. Suosittelen ystävystymistä Turon kanssa. Se on hieno jätkä ja me ollaan tosi komee parivaljakko ku me hengaillaan meidän huudeilla yhessä.

   28 kesäkuun, 2009 10:44 pm

 5. Turo

  Wau mitä ylistystä! Meitsi diggaa! Mut sen verran on sanottava et miä en kyllä hirveen hyvin tottele kun Onni yrittää sanoo mulle noita ”seuraa”, ”pysähdy” käskyjä.. Mut kyl mä silti ihan hyvä kaveri oon! Kiitti vaan kehuista ja oot siä Onska kans aika viilee jätkä! 🙂 Ois kyl kiva jos voiski olla teijän kaikkien kaveri!

  Ai niin Nakki sulla on muuten mahtava nimi!

  28 kesäkuun, 2009 10:50 pm

 6. Kiara

  Mä vähän silläkin haaveilin omasta Turosta, kun se olis tosi turvallista ja hileetä, kun prinsessalla olisi vierellään komea koiras. Te taidatte treenata Onnin kanssa nii paljon erilaista taistelua, extremeä ja nopeutta, ettei pikkubostonineidillä olisi mitään hätää, vaikka itse hurttavihulainen tulisi vastaan.

  30 kesäkuun, 2009 12:04 pm

  • Joo meillä on aina ohjelmassa rankkaa taistelukoulutusta ku me nähään. Me ollaan ehkä parhaimpia suojelukoiria, vaikka äispä sanookin ettei me ehdittäis ketään suojella ku meillä on muka niin kiire möyhentää toisiamme… Pötypuhetta, sanon minä! Me ollaan parhaita ja tosi koviksia jätkiä!

   30 kesäkuun, 2009 5:48 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s