Lisää reissuloita

Hengailin vaan sisällä viileessä

Hengailin vaan sisällä viileessä

Me käytiin mummon ja papan luona mökillä. Tää on vähän hankalaa ku musta tuntuu et mulla on 3 mummoo ja 3 pappaa ni mitä hä?! Mut ne oli mummo ja pappa kumminki ja siellä ne oli mökillä niinku aina ennenki, vaikka siitä onki tosi kauan ku viimeks käytiin siellä. Oli sikapossukuuma ja mä en jaksanu tehä yhtään mitään. Mä makasin mummon vieressä sängyssä ja otin lepiä. Ja pakoilin äispää ja iskää tuolin takana. Mulle tuli nimittäin kamalan raumaattisia muistoja mieleen ku me mentiin sinne…

Puutarhassa

Puutarhassa

Joskus ku me oltiin siellä ni mua pakotettiin uimaan. Nyt mä päätin et en kyllä mene sinne rantaan jos iskä ja äispä on siellä, että ne ei taas pakota mua uimisteleen. Ja varsinki jos ne pyytää mua rantaan ni en varppina mee! En mee vaikka ne miten sanoo et ei koskaan ikinä enää pakota mua uimaan. Mut kerran menin kumminki ku siellä oli makkaraa. Onneks ne ei sillon muistanu sitä pakkouimista ni vältyin vesikidutukselta. Kävin vaan saunomassa niitten kaa ja sain lisää ihanaa makkaraa ja paljon rapsuja.

Siinä niitä hiipii...

Siinä niitä hiipii...

Siellä on tosi paljon lintuvihuliaisia, siis T-O-S-I paljon. Melkein heti kun mentiin sinne ni yks lintuvihulainen alko ajaa mua takaa. Se lepatti mun perässä siinä pihalla ja mä juoksin karkuun ihan hullussa. Ja sit sillon ku me syötiin sitä makkaraa siellä rannassa ni arvatkaa mitä kamaluutta; 6 lintuvihulaista tuli sieltä vedestä ihan ku jotkut vesihirmiöt! Ne kärkky selvästi mun makkaraa ja mä olin ihan kauhuna! Sit iskä onneks meni pelotteleen niitä kameralla ni ne lähti takas veteen. Eikä ne onneks ehtiny koskee mun makkaraan ni sain syyä sen ite. Sit siellä oli kans sellasia lintuvihulaisia jotka huuteli mulle uhkaavasti kokoajan, ni mun piti pitää niitä silmällä ettei ne hyökkää kimppuun. Ne ihan hullussa kilju ihan silleen että ”kohta tullaan ja napataan sut ja heitetään veteen!”. Enkä mä halua veteen ni mä olin sit sisällä vaan. Siellä sai lättyjä ja kalaa ja herkkuja jos oli tarkkana. Ja mä olin. Nam!

p.s. äispä oli tietsikkavelho ja kekkas miten nuo kuvat saa silleen isommaks ku niitä painaa. Nyt näkee Puistoreissusta asti kuvat kanssa isompana jos haluu.

Advertisement

5 responses

 1. Tosi pelottavia noi vihulaiset! Olipa Onni, ettei ne pistäny sua poskeensa. Tai mikä ehkä vielä hurjempaa, ettei ne viskannu sua veteen. Kannattaa aina pysytellä sisällä tollasissa uhkaavissa tilanteissa.

  1 heinäkuun, 2009 10:00 pm

  • No älä muuta sano. Lintuvihulaiset on pahasta, paitti sellaset niinku Helkalla on kotona, Alli ja Rauha lintuset. Ne ei oo vissiin pahansuopia ollenkaan vaan ne vaan lepattelee katossa.

   1 heinäkuun, 2009 11:01 pm

   • Joo. Alli ja Rauha on kontrollissa, ku mää paimennan niitä ni nei oo ollenkaa tolleen vaarallisia, että ne hyökkis tai mitään. Lintulammella asu paljo sorsia, ne oli aika turvallisia, mutta siellä asu kans pahansuopia variksia, jotka hivutteli ja uhkaili.

    2 heinäkuun, 2009 7:03 am

 2. Jörgen

  Mie en kestä. Meiän porukka läks mökille ja en päässykkään mukaan. On kuulemma siellä mökillä jotain lapsia, jotka ei pysty hengittämään. pöh.
  Onneks pääsin hoitoon ihanaan paikkaan, jossa oli jotain poikia ja ne juoks mun kanssa ulkona tuntikausii. Sain sit herkkuiki. Ja nukkua yhen pojan sänkyssä. En moikannu mamii olleskaan, ku se tuli hakeen. Oisin voinnu jäädä niien poikien koiraks vielä.

  3 heinäkuun, 2009 8:16 pm

  • No onneks sulla oli huippuu hoitopaikassa ku muuten toi ois ollu tosi törtsyä jättää sut pois matkasta ku lähtee ite mökille. Nyt sulla oli ehkä varppina kivempaa ku niillä siellä mökillä ilman sua.

   4 heinäkuun, 2009 8:51 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s