Akiliitoa ja TAAS reissua

Liitoo

Liitoo

Me käytiin eilen liitämässä. Se on kyllä hauska harrastus, saa tehä kaikkee kivaa niinku kiipeillä ja hyppii ja riehuu äispän kaa ja retuuttaa patukkaa, ja sit kaikenlisäks saa aina jotain herkkuuki! Niinku eilen mä sain makkaraa. Äispä oli vaan eilen jotenki kireenä. Mä yritin rentouttaa sitä esittämällä sellasen hienon valjaiden ja talutushihnan retuutus -tanssin siellä kentällä, mut ei se rentoutunu yhtään, päinvastoin. Sit se melkein hukkas yhen mun makkaran kun se heitti sen siitä renkaasta läpi ja se hävis se makkara… se oli kauheeta… Me ei voitu jatkaa ennenku se löyty, ni me etittiin kaikki yhessä sitä makkaraa siellä, mä ja äispä ja ohjaajatäti. Makkarat on tärkeitä eikä niitä sovi tolleen vaan hukkailla mihin sattuu.

Hyppy

Hyppy

Johan me ehittiinki olemaan kotona pari päivää, ni nyt äispä on taas pakannu meiän kassit ja me ollaan selkeesti lähössä taas reissuun. Huh huh, jos ei meiän reissut olis aina johonki kivoihin paikkoihin ni mua saattas vähän rueta jo väsyttää tää reissailu. Mihinköhä me nyt mennään…?

Advertisement

4 responses

 1. Sä liidät tosi hienosti!

  2 heinäkuun, 2009 8:13 pm

 2. Missä sä käyt liitämässä? Mamma ja mä ollaan aateltu, et alotetaan harrastaa liitoo sitku oon tarpeeks iso koira. Miten iso koira sä olit ku alotit?

  2 heinäkuun, 2009 9:43 pm

  • Äispä saa vastata Nakille: Me käydään liitämässä Tuusulassa, kuulutaan TuuKK:iin. Me alotettiin yksityisten koirakoulujen kursseilla sillon kun Onni oli noin vuoden ikänen. Nyt päästiin tänä keväänä seuraan, kaikkiin seuroihin ei oo ihan helppo päästä.

   4 heinäkuun, 2009 8:46 pm

 3. Nää oot ihan niinku semmonen hovercrafteri!

  3 heinäkuun, 2009 7:41 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s