Pikku moka

Äispälle on nyt sattunu pikku moka. Nimittäin se unohti mut Turolle. Se pakkas autoon tavarat ja sano hei hei ja lähti. Mä melkein eka ihmettelin sitä toimintaa mut sit Jenska-täti anto mulle ranen ni mä unohin. Mut pakko sanoo et onneks äispä unohti mut just tänne Turolle ni se ei haittaa. Tää on just hyvä paikka unohtuu ku on seuraa.

Advertisement

13 responses

 1. Sun äispä on aikas hajasmielinen.

  5 heinäkuun, 2009 10:19 am

  • No älä… Sen mieli oli varmaan tosi hajalla eilen ku se itkeskeliki ja kaikkee. Ei oo mikään ihme et unohti mut tänne.

   5 heinäkuun, 2009 12:40 pm

   • Voi kauheeta! Miten se nyt silleen!

    5 heinäkuun, 2009 7:18 pm

 2. Turo

  Täällä me pojat möyhytään hurjasti! Onni kyl joutuu aina vähän väliä ottaa päikkäreitä ku sillä vissiin loppuu kunto..Äske grillattii Jenskan kaa jättipihvi ja päästiin Onskan kaa osingoille ku se oli NIIN jätti! Ei paha!

  5 heinäkuun, 2009 4:44 pm

  • Ei paha!

   Maarit on kertonu mulle miten ensiluokkainen ope nää oot ni on tosi hyvä, että oot möyhimässä Onnia nyt ku sen Äispä sekos ja unohti Onnin teille. Sillä on ehkä sitten parempi kuntoki taas, ku sen Äispä löytyy.

   5 heinäkuun, 2009 7:21 pm

 3. Pitäisköhän teiän laittaa sellanen etsintäkuulutus ja ilmottaa poliisille, että Onnin Äispä on kadonnu? Vaiks toisaalta, jos kerran teillä siellä pihvejä riittää, niin ei toi yhtään pöllömmältä kuulosta tollanenkaan reissu!

  5 heinäkuun, 2009 7:36 pm

 4. Pihvejä tänne vaan ja lisää möyhyämistä! Mikä äispä? Kuulostaa etäisesti tutulta… Saanks Jenska-täti tulla sun viekkuun?

  5 heinäkuun, 2009 8:54 pm

 5. Jörgen

  Hoitopaikat on todellaki joskus tosi onnistuneita.
  Ihan vaan harrastuksen vuoks mie pissin mamin matkakassiin, ku se haki miut kotiin hoidosta, vaikk viihyin siellä tooosi hyvin. Siin kassis oli nääs ihan outoja hajuja.

  5 heinäkuun, 2009 9:25 pm

  • No tottakai sun piti laittaa siihen merkki että oikeesti se kassi on sun, että sun äispä vaan lainasi sitä. Ofcourse.

   5 heinäkuun, 2009 9:31 pm

 6. Turo

  No just! Nyt se Onska lähti taas jatkamaan matkaa… Nyt se tais lähtee Kostia ja Eetua möyhimään.. Myö kyl mennää äispän kaa hakee se taas torstaina meille. Mieki voin välillä ottaa vähä lepiä, ni jaksetaan taas paremmin viikonloppu myllätä ja grillata!

  6 heinäkuun, 2009 8:44 pm

  • Tajutonta! Onko Onni lähteny sooloturneelle!! Se on kyllä ehkä sitten kaikkien reissaajienki kunkku!

   7 heinäkuun, 2009 2:22 pm

 7. Vitsit että ihmiset kans osaa aina säheltää. Me ollaan lähdössä reissuun, joten toivottavasti mua ei unohdeta mihinkään! Juoksen kyllä auton perään jos noi meinaa hylätä mut.

  9 heinäkuun, 2009 1:07 pm

 8. Anna

  Tieks Onni, sun äispä ja iskäki on aika koheloita. Ne on jättänyt Retkunkin yksin kotiin. Me on emännän kanssa käyty joka päivä Retkun luona ja laitettu sille ”kurkkua salaattipedillä” noin niin ku vähän gourmeee….. Retkulla on kyllä varmastikin ikävä sua Onni ja sun äispää ja iskääkin kanssa, kun se on nyt kahtena päivänä syöny kurkun ja salaatin lisäksi myös pahvilautasta. Onkohan se vaarallista? Niin ja se jätti jäniskin oli käynyt viime yönä pihassa ja tänään kävi orava mansmikkavarkaissa Pirkon pihassa – me nähtiin kun se juoksi pakoon iso mansmikka suussa. Kyllä sua Onni tarvittais jo tänne apuun – you know!!!

  11 heinäkuun, 2009 5:50 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s