Pisin kyläreissu ikinä

Onkin ollu tosi pitkä nettipimento ku mulla oli menossa pisin reissu ikinä. Sillon ku äispä unohti mut Turolle ni ne oli sit iskän kanssa unohtanu Retkunki yksin kotii ja lähteny johonki pois. Onneks mun naapurin Anna ja sen äispä oli huomannu sen ja ne oli käyny pitämässä sille seuraa ja antamassa kurkkua. Anna oli kanssa vahtinu mun pihaa ettei jättiläispuput valtaa sitä.

Mä olin vaan Turolla ja Kostilla ja Eetulla kylässä tosi pitkään. Mä elin ihan metsämiehen elämää, mä söin mustikoita ja metsämansikoita suoraan puskista ku Pappa opetti ja kävin melkein uimassa ku Eetukin meni. Ja möyhysin Turon kaa niin et mun päästä ja Turon varpaasta tuli verta. Ja söin hirveesti viiliä ja isojen poikien ruokia isojen poikien kaa. Ja nukuin Jenska-tädin ja Turon vieressä. Ja kävin mettälenkillä niin aikaseen että en melkein ollu ees hereillä vielä! Ja kävin Turon ja Tyynen kaa pikniksillä rannalla.

Mä läksin Papan mukaan kerran ku Pappa lähti töihin. Mä kävin tarkastamassa joukot siellä ja tsekkasin missä vaiheessa hommat oli, ku mä oon YT eli Ylimmäinen Tarkastaja. Sit ku oltiin tarkastettu joukot ja hommat ni me lähettiin autoilemaan. Papalla on iso auto ja sieltä on välillä vähän vaikee nähä ulos. Mä yritin pojottaa sitä etujuttua vasten et oisin nähny mihin mennään, mut mä aina lipesin siitä ni se ei onnistunu. Sit mä menin Papan syliin ja autoin sitä ohjaamaan sitä autoo. Siitä näki samalla tosi hyvin mihin oltiin menossa. Kun ei näkyny mitään mielenkiintosta ni mä annoin Papan ohjata yksin ja kävin päikkäreille sen syliin.

Sininen tulinen

Sininen tulinen

Me mentiin Papan kaa seisoskelemaan yhteen taloon. Siellä oli kamalasti porukkaa ja mä matkasin Papan sylissä. Sit me vaan seisoskeltiin siinä, hengailtiin vaan. Yks kaks arvatkaa kuka tuli esiin? Äispä ja iskä! Mä aattelin ekana et ne on ihan äispän ja iskän näköset mut mitä ne täällä tekee? Ja sit ne tuli mun luokse ni ne haisikin ihan vieraalta ni mä olin ihan kummissani. Sit äispä jutteli mulle ja mä pussailin sitä ni sit se oli ihan mun äispä taas. Me mentiin Papan autoon ja mä istuin puoliks äispän ja puoliks ispän sylissä koko matkan. Me mentiin yhessä meiän kotiin ja käytiin nukkumaan koska meitä kaikkia väsytti. Mä sain tulisia taas, sain sellasen sinisen tulisen lelun ja se sano piiiii, mut ei sano enää. On se silti kiva tulinen.

Advertisement

8 responses

 1. Onpa hyvä et oot löytäny sun äispän ja iskän takasin. Ja sait tulisiakin! Siistii!

  27 heinäkuun, 2009 7:33 pm

  • Mun tulinen on vähän kärsiny ku me Turon kaa tapeltiin siitä ja sit se joutu sijaiskärsijäks. Mutta on se silti vieläkin siisti sininen tulinen!

   3 elokuun, 2009 10:10 am

 2. Jörgen

  OH, luulinpa, että oot jo itteski hukannu.
  Leikinpä tänään koirapuistossa siun näkösen pimun kans, se ol tosi makee ja reipas. Mut sit siihen tul yks pystykorvainen koira ja meille melkein tul tappelu. Onneks mami erotti meidät, en ois millään viittinny saattaa sitä isoo pystykorva koiraa sairaalakuntoon.
  P.s. ite oon kääpiösnautseri

  27 heinäkuun, 2009 8:22 pm

  • En mä ollu onneks hukkaantunu, oli vaan niin kiirettä.
   Onneks sun ei tarttenu komentaa sitä pystykorvaa enempi, tappelu on kamalan uuvuttavaa. Vaikka kyllähän sä olisit pystyny sen rökittää, kyse ei oo siitä. Tappelut on vaan kauheen väsyttäviä. Mä jos joku tiiän ku me Turon kaa ollaan harjoteltu leikkitappeluita jo monta viikkoa.

   3 elokuun, 2009 10:09 am

 3. Anna

  Terviisit Onni sieltä Kalliorinteeltä missä sinäkin olit kesällä. Meikä oli nyt viikon tyttöleirillä. Kaikki oli ihan ok kunnossa. Vähän joudun yhelle isolle sanomaan kovempia sanoja, mutta sitten Pirkko pisti meikäläisen autoon arestiin.

  3 elokuun, 2009 8:45 am

  • Tervetuloo takas. Mä oon tsekkaillu sun pihaa aina välillä ettei jättiläispuput tai lintuvihulaiset käy sotkemassa sun rojektia.

   3 elokuun, 2009 10:07 am

 4. Jörgen

  Jeps, uuvuttavuuden lisäks tappeluissa on kurjinta se, että mami aina hermosstuu ja siitä voip seurata sit vaikka mitä ikävää…nolottaakin sen puolesta.

  missäs oikeen muute luuraat?

  20 elokuun, 2009 10:08 pm

 5. Meillä on ollu hirmuna kesäkiireitä mut nyt mä aion palauttaa äispän ruotuun. Kyllähän mun on saatava kertoo mun kameleille mitä mä oon tehny! Pimento saa luvan päättyä! Nih!

  22 elokuun, 2009 6:23 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s