Kesäkiireitä

Rento remonttireiska

Rento remonttireiska

No huh huh! Olipas pitkä pimento! Meillä oli hirmeesti kesäkiireitä mut nyt alkaa jo helpottaa. Nyt on kesäkiireet ohitte ja ei olla enää reissussa. Mä oon saanu ottaa päikkäritki rauhassa joka päivä ku äispä ei oo ollu kotona häiritsemässä mun unia. Oltiin paljon reissussa koko ajan ja käytiin vaan välillä kotona nukkumassa ja sit taas mentiin. Käytiin Isomummolassa ja mökillä ja kaikenlaisessa reissussa kokoajan ja reissut tuli meille Turon muodossa. Sit meillä oli iskän kaa poikien viikonloppu ku äispä oli reissussa ilman meitä, aika törkeetä mut onneks iskä on aika rento ja meillä oli tosi kivistä kahestaanki. Sit mä olin taas remonttikoirana ku meillä tapahtu remonttia. Mulla on nyt maalia korvassa ja pyllyssä todisteena remonttikoirailusta.

Remontti-/vahtikoirana

Remontti-/vahtikoirana

Isomummolassa parasta oli lihipullat ja kalat. Niitä oli marinoitu siellä järvessä sellasissa ansoissa monta viikkoo ja mä sain olla mukana ku pappa otti niitä pois sieltä ansoista. Niistä tuli siihen pihalle sellasta herkkulimaa ja mä söin joka pisaran! Se oli tosi herkullista lemukkia ja mä sain kaiken talteen!

Tänään me käytiin ekaa kertaa sellasessa akiliitokisassa! Siellä oli paljon ihmisiä ja koiria ja akiliitopiha. Me käytiin äispän kaa siellä liitämässä ja mä sain hurjasti makkaraa ja aploodeja ja kaks paperia kanssa. Äispä sanoo et siinä paperissa lukee HYL. Se tarkottaa varmaan et Hyvin Ylevä Liitäjä, ja mähän oon just se kun mä oon Kunkku ja kunkut on tosi yleviä.

Jätskillä

Jätskillä

Nyt mun täytyy kyllä varottaa mun kameleita sellasesta kapinasta. Meillä on nimittäin ollu havaittavissa niskurointia kotona, iskä ja äispä on alkanu niskuroida eikä ne enää tottele mua yhtä hyvin ku ennen. Lisäks niillä on kaikkia ihme vaatimuksia et niitten pitää päästä aina ekana ovesta ulos ja niitten pitää saada kävellä ekana portaissa ja mun pitää muka kävellä niitten vieressä lenkuralla. Pyh! Mut ne on ihan liittoutunu noissa jutuissa mua vastaan ja ne on niissä tosi tiukkiksia. Että varokaa kaikki kamelit ettei teidän ihmiset alka niskuroitua ja kapinoitua teitä vastaan. Mä yritän saada noita ruotuun jos ei oo jo liian myöhäistä…

Advertisement

12 responses

 1. Kuule Onni, mä luulen et sua Huiskataan! Se on just tollasta konstailua ja kummallisuutta. Mamma Huiskaa kans mua välillä.

  24 elokuun, 2009 8:03 am

  • Vai et huiskausta! Kuulostaa aika tyhmältä ja onki ihan tympälettä ku aina pitää vaan oottaa ja oottaa. Huiskausta… Pöh sanon mä!

   24 elokuun, 2009 4:48 pm

 2. Jörgen

  Meilki mami yritti tuota, et ekana ulos ovesta, mut mie en antannu periks ja menin vaan. Sit oliki mamilla jalka paketissa. En purru. Mutta mami kuulemma twistas ja joku kierukka repes. Kaikenlasista.Tanssii ny kesken koulutuksen.

  24 elokuun, 2009 7:29 pm

  • Just tyypillistä ihmisille! Ite koheltaa ja sit meidän käytöksessä on muka jotain vikaa…

   24 elokuun, 2009 9:45 pm

 3. Kiara

  Mä luulen, että ne on kaikki kattonu niitä rakkikoirien koulutusohjelmia. Onko joku nähnyt niissä muka bostonin? Saavat vain huonoja vaikutteita – alkavat huiskaamaan ja hösöttämään maailmanjärjestystä uusiksi ihan turhaan.

  Ihanaa et´sä Onni oot bäck. Mul oli jo ikävä. 🙂

  25 elokuun, 2009 12:24 pm

  • Totta turiset! Mullaki oli jo kamala ikävä kaikkia mun kameleita ku oli niin pitkä pimento. Onneks se on ohi nyt!

   25 elokuun, 2009 7:21 pm

 4. Jörgen

  Jeps, koiraohjelmista saa vaan huonoja vaikutteita.
  Mami vissiin katto jotain tanssii koirien kanssa tai jotain.

  25 elokuun, 2009 6:30 pm

 5. Anna

  joo…mäkin kuulin siitä emännykseltä… Tosin se sano, että sinä olit kuljeskellut lähimummulaan ihan ittekses vaan…nii ku ei ois remulusta ollutkaan… Se sihaus -ääni tarttu meiänkin emännälle…nyt se sihisee ku vesihiisi hississä lenkuroiden aikana… Mitähän se sillä tarkottaa?

  25 elokuun, 2009 7:05 pm

  • Se sihinä on siis tarttuvaa… Mrrrr…. Mä pahoittelen…

   25 elokuun, 2009 7:31 pm

   • Anna

    Älä huoli…se lopetti jo…kai sillä tuli hampaanvälit kipeiks…tai jotain….

    30 elokuun, 2009 11:15 am

 6. Mamma on nyt keksiny etten saa haukkua ku tulee kavereita kylään. Tai ku nähään niitä kodin edessä.Se on laittanu mulle semmosen suihk-pannan välillä. Mun mielestä aika törkeetä.
  Tosin mamma on välillä ollu ihan kunnollakin. Se toi mulle jostain Tallinkista tulisia! Laitan mun lokiin kuvan kuhan ehin.

  26 elokuun, 2009 7:47 am

  • Tuliset on hyvästä. Suihkaus ja huiskaus on pahasta.

   26 elokuun, 2009 3:47 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s