Mettässä

Turon kaa mettässä

Turon kaa mettässä

Me ollaan käyty lenkuroimassa mettässä koko kesä! Mettä on paras paikka ku siellä saa pömöttää ja juosta ja pomppii ja juosta ja pömöttää ihan niin paljon ku haluu ku ei tarvii taluttaa äispää. Äispä on oppinu kanssa kävelemään jo aika hyvin, et se ei enää katoa ihan niin usein. Mut pitää sitä silti pitää silmällä ku tänäänki se hävis kahdesti. Joskus on parempia päiviä ja joskus huonompia. Joskus sitä pitää kyllä ihan kamalasti komentaa jos se ei meinaa uskoa mua kun se on niin kova niskuroimaan nykyään. Huiskaamista, kuulemma. Kaikennäköstä suhinaa ja muuta… Mutta mettä on silti paras paikka ikinä! Mä näytin Turollekin mun mettän ku se kävi kylässä. Turostakin se oli hyvä mettä.

Sitten mä oon kanssa löytäny yllätyksiä pihalta! Yhtenä päivänä mä löysin kaks jättiläismäistä pupun papanaa! Ne oli varmaan sen jättiläispupun papanoita, että jotain hyvää on kai siinäki et on sellanen jättiläispupu lähistöllä. Mä olin ehtiny syyä vasta yhen kun äispä kisko mut eteenpäin ja toinen täysin hyvä ihana papana jäi sinne parkkiksen reunaan! Just tyypillistä äispää… MUTTA! Seuraavana aamuna kun käveltiin siitä samasta kohtaa ni se toinen papana oli vielä siellä ja mä söin sen! Mä tarkistin sit seuraavana aamuna kanssa että jos se pupu olis käyny tekemässä sinne lisää jättiläispapanoita, mut ei oo löytyny. Harmi, ne oli oikein hyvät papanat.

Mä laitan tähän loppuun vielä pari lomakuvaa mökiltä.

Hullu pomppiva limanen kala

Hullu pomppiva limanen kala

Mikä toi ilmassa leijuva juttu on?

Mikä toi ilmassa leijuva juttu on?

Päikkäreillä mummon kaa

Päikkäreillä mummon kaa

Advertisement

7 responses

 1. Ookko Onni päässy Helkan lokiin? Mä en pääse vaiks koitan mitä kautta…
  Mäkin tykkään päikkäreistä!

  27 elokuun, 2009 8:13 pm

 2. Kyllä mä pääsen tosta mun linkistä. No höh. Päikkärit rules.

  27 elokuun, 2009 9:00 pm

 3. Jörgen

  Voi itku, mie en saa enää yksin kukee ilman mamia remmin päässä. Oltiin yhellä mökillä ja lähin ihan vaan kattoos naapuris onko siellä pimuja,ni hirvee haloo nous…enkä ollu pois ku jotain puol päivää.

  27 elokuun, 2009 10:55 pm

  • Siis lievää ylireakointia… Ihmiset on just tollasia reakoijia.

   28 elokuun, 2009 3:18 pm

 4. Kiara

  Näyttää tosi sporttiselta tuo fisujen jahtaaminen kuivalla maalla. Maistuko ne hyvälle? Kuulosti ainakin. Mäkin oon saanut kesällä meuhoa metsässä, ja meillä emäntä menee tarkoituksella puun taa. Tosin se on hölmö, kun valikoi vain liian laihoja puita. Maha paistaa vaikka pää ei näy. Sit mä yritän etten muka heti huomais.

  28 elokuun, 2009 5:18 pm

  • Toi kala mikä tossa kuvassa on ni se ei maistunu kovin erikoiselle, mut ne mitkä oli marinoitunu niissä ansoissa järvessä monta viikkoa ni NE oli jotain tosi herkullista!
   Joo munki äispä on joskus tosi huono piiloutuja. Tänäänki se meni vaan kahden risun taakse piiloon ja luuli olevansa hyvässäkin piilossa. Mä en ees viittiny ettii sitä. Jääköön sinne mettään jos ei parempia piiloja keksi…

   28 elokuun, 2009 7:24 pm

 5. He-hee-hee-he-he mun mamma luulee kans menevänsä piiloon ku se menee puun taa seisoon… he-hee… ihan ku sen mahamakkarat ja muut mahtus johki puun taa… ehkä kerrostalon….ehehe…

  29 elokuun, 2009 7:45 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s