Viimenen kesäretki

Viimeinen kesäpäivä 2009

Viimeinen kesäpäivä 2009

Rauhallinen hetki

Me oltiin eilen viimesellä kesäretkellä auringonpaisteessa iskän ja äispän kaa. Oltiin mettässä mutta se oli ihan eri mettä ku missä ollaan koskaan käyty. Se olis ollu just sopiva paikka juoksenteluun ja pömöttämiseen ja loikkimiseen ja kiipeilyyn, mut mä en saanu sieltä sellasta optimaalista mettäkokemusta ku mun piti taluttaa äispää. Ei ollu nimittäin helppoo. Äispä hidasteli ja kisko narusta ja oli ihan tuittupää. Yritä nyt siinä sit nauttia mettäretkestä, nii. Kaikkeista pöllöintä oli ehkä kuitenki se, et iskä vaan heitteli rispeetä mut mä en saanu yhtään koskee sen rispeeseen! Mun piti vaan poseerata kuvissa ja taluttaa äispää joka käveli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hiiiiiiitaaaaaaaaaaastiiiiiiiiii…

Kattelen Stadii

Kattelen Stadii

Advertisement

14 responses

 1. Olipas pölö homma toi rispee ja narunveto. Pitäisköhän sun viedä sun mamma johonki juoksukouluun, ni se oppis oleen hidastelematta? Mä olin tänään koiramettässä ja sain pömötellä ja juoksennella ja hyppii ihan ilman naruja. Mamma kyllä huuteli aina välillä mun perään et ”seis!” ja sain sit namia jos pysähdyin. Ilman namia en kyl oiskaan pysähtyny.

  31 elokuun, 2009 7:47 pm

  • En tiiä auttaako tässä mitkään koulut enää, se on vaan niin H-I-D-A-S… Hyvä että sä et anna kenenkään pomottaa sua, just silleen mäkin aina teen et pysähdyn vaan jos on namia. Mä pääsin tänään tän kesän vikalle mettälenkille omaan mettään ja siellä sai taas juosta ihan ilman äispän talutusta. Huh, oliki aika paljon täpinää tassuissa.

   31 elokuun, 2009 8:39 pm

 2. Mää oon todennu, että hitaus on ihmisissä kroonista ja sille on tosi vaikee tehä mitään. Toisaalta oon yrittäny ajatella silleen positiivisesti, että ku Maarit on nykyään entistäki hitaampi, ni ainaski mää ehin nuuskia kaikki viestit tosi tarkkaan, ku me ollaan lenkuroimassa.

  1 syyskuun, 2009 10:13 am

 3. Mamma on kans tosi hidas. Oikein nolottaa. Mut joskus se sentään tajuu mennä sinne suuntaan mihin mä haluun. Tänäkin aamuna se ois menny muualle mut mä olin topakkana ja sanoin et ”eiku tänne” ja se totteli! Oon ehkä edistyny sen kanssa!

  1 syyskuun, 2009 10:19 am

 4. Se on siis ihmisten ominaisuus eikä niinkään yksittäinen kappalevika… Vaikka vähän pölö ominaisuus onkin. Onneksponneks joskus voi juosta ihan iteksiään metässä eikä tartte aina taluttaa sitä etanaa…

  1 syyskuun, 2009 4:57 pm

 5. Jörgen

  Onneks voi, ja koirapuistossa kans.
  Meillä mami hokee koko ajan, ett Jörgen nätisti, ei saa vetää. En kai vedäkkään, ite se vaan on nii to-del-la hidas. Pitäs kai tämmösen nuoren uroksen päästä nii, ku veri vetää. Ei mummoille nuoria koiria!

  1 syyskuun, 2009 7:21 pm

 6. tiitumorse

  Meillä on täällä sama vika ihmisissä. H-i-t-a-i-t-a.
  Oot muuten tosi komee noissa kuvissa, oikeen fotokeeninen.

  1 syyskuun, 2009 9:23 pm

 7. Turo

  Juu on se kyllä ärsyttävää jos hidastellaan, mut toisaalta sekin on ehkä kuitenkin parempi kun miut vietiin yks päivä juoksemaan oikeen urakalla! Jouduin juoksemaan varmaan tunnin kun hidas ispä vaan polki pyörällä!! Yritin kyl välillä komentaa ja luoda semmosia katseita et se tajuais et miä haluun välillä touhuta muutakin, mut ei…
  Ja tuo se vasta paha onkin et heitetään frisbiitä eikä anneta ottaa sitä kiinni!! Kaiken huippu!! Miä en kestäis! Tosin miulla kuulemma onkin joku ongelma sen lätyn kanssa, ihmiset kun ei ymmärrä miten mie voin viihtyä itekseen sen frisbiin kanssa vaik 5 tuntia putkella… Ne ei kyl ymmärrä mistään mitään..

  3 syyskuun, 2009 10:54 am

  • Hei mä oon unohtanu kertoo et mäkin oon joutunu juoksemaan pyörän vieressä! Pitääki kirjottaa siitä. I feel your pain brother… Mä uskon et sä et ois sietäny sitä rispeejuttua kyl yhtään vaan oisit ominu niitten kaikkien rispeet siellä. Olis ollu niille ihan oikein!

   3 syyskuun, 2009 6:34 pm

 8. Turo

  Ai niin ja näytät muuten tosi komeelta nois kuvissa, vaikka näin miehenä sanonkin..

  3 syyskuun, 2009 10:55 am

 9. Anna

  Voihan vitsit…ja meillä ku on ihan toisite päitike. Emäntä painuu semmosta vauhtia kadulla, että joutuu koko ajan komentamaan sitä pysähdyksillä, ettei se vetäs.Mettässä on sitten taas just toisite päitike, siellä se hiiitaaasteeeellleeeee, kun meikä hyppii ja pomppii ja alittellee risuja ja oksia tosta vaan… Koskaan ei oo sopivasti….

  3 syyskuun, 2009 5:36 pm

  • Mä ymmärrän sua Anna. Mäkin joskus pysähtelen kadulla ku pitäs vähän haistella ja sillon toi yks painelee hirmukyytiä eteenpäi. Sillon mä alan tatittaa ja oon silleen et en kyllä varmana tuu. Harmi et äispällä on aika pitävä ote siitä narusta…

   3 syyskuun, 2009 6:31 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s