Salamavalojen loisteessa

Tänään mentiin äispän kaa johonki ihan outoon paikkaan ja sieltä löyty sellanen täti. Heti ku me mentiin ni se alko kehuu mua ja kaivo kameran esiin. Eka mä aattelin et tästä tulee kivaa, ku äispä kaivo taskusta juustopussin ja siellä oli akiliitovermeitä. Mutta toisin kävi. Mun piti vaan istuu ja maata ja poseerata ja käännellä päätä tonne ja sinne ja tänne ja olla pirtsakan näkönen… Siis kyl mä ymmärrän et kaikki haluu ottaa musta kuvia ku oon niin komee ja kaikkee, mut töolosuhteissa olis kyllä aika runsaasti parantamisen varaa. Juustoo tuli ihan liian vähän ja ihan liian harvoin, ja yhtään ei päässy liitään. Plääh, lopuks en enää jaksanu oottaa vaan juoksin aina räpsäyksen jälkeen äispän luo hakemaan juustoo ku juustot ei tullu mun luo. Eihän kissatkaan kiitoksella elä, ne elää maidolla ja kalalla. Ja meitsi elää juustolla tai makkaralla tai muulla lihukalla. Nii, en ilmatteeks ala poseerata ettäs tiiätte kaikki paparatsit! Äispä ois voinu ite poseerata ku se oli koko jutusta niin intona. Musta se oli vaan aika tylsää. Julkkiksena olo on joskus tosi raskasta.

Advertisement

9 responses

 1. Taas joku ihmispäähänpisto! Toivottavasti ei rupee leviämään tollanen villitys! Tosin susta tuli varmaan mahtiupeita kuvia!

  6 syyskuun, 2009 9:15 am

  • Äispä on kyllä ihan pistoksissa ku se aina keksii kaikkee hullutusta mun pään menoks. No, minkäs sille mahtaa jos se haluaa tapetoida seinät maailman komeimman jätkän kuvilla. Kyllähän sen ymmärtää.

   6 syyskuun, 2009 10:02 am

 2. Jörgen

  Haa, joudut kummiski johku koiravaatekatalookiin malliks. Mie oon kuullu semmosista kojekuvauksista.

  6 syyskuun, 2009 2:15 pm

  • Pahempaa, ne oli alastonkuvia…

   6 syyskuun, 2009 5:15 pm

 3. Jos sä joudut keskiaukeamapojaks johki lehteen?

  7 syyskuun, 2009 12:56 pm

  • Se vois olla kivempaa jos siitä sais parempaa palkkaa ku tosta juustoriistosta.

   7 syyskuun, 2009 2:59 pm

 4. Jörgen

  Jospa ne tekis poikakalenterin, mieki voisin tulla, mami sano, ett mul on upeet lihakset kaikesta vetämisestä. heh.

  7 syyskuun, 2009 6:33 pm

 5. Julkkikisista puheenollen, tiesittekö et Hitti-tätskyvainaa oli nuorena tyttönä sellanen reporetteri joka kirjotti juttuja lehteen? Ja sit se oli näyttelemistähti kans! Se tunnettiin ihan Ruåttissa saakka. Mut ei se silti mihkään poikakalenteriin päässy. Ai niin, varmaan sen takii ku se oli tyttö… mut ei se kyl ollu missään kalenterissa…

  9 syyskuun, 2009 3:27 pm

 6. Ai teillon ihan sukuvika tää kirjoittamislahjakkuus! Mää näin kerran yhen kirjan kannessa semmosen reportterilampurin, mutta Maarit ei enää muista mikä kirja se oli.

  10 syyskuun, 2009 10:17 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s