Mä voitin!

Punavalkoset narut

Punavalkoset narut

Mä voitin, ihan kokonaan! Me oltiin taas akiliitämässä kisoissa ja mä tulin ykköseks! Mä sain sellasen hienon punavalkosen nauhan mut äispä on ihan pönttö kun se vaan omii sen ihan kokonaan. Mä en saa yhtään imeskellä sitä, ja uskokaa pois että oon kyllä yrittäny. Menee ihan hukkaan hyvät narut ku en yhtään saa niitä rettuuttaa. Ja nauhojen retuuttaminen on mun erikoisalaa vielä! Sain mä onneks kanssa sellasen herkun, ni on ollu ees jotain tekemistä ku ei saa retuuttaa naruja.

Aika hulluna paljon huonompi juttu oli pesut. Mä jouduin nimittäin iskän vesikidutukseen äske. Siis heti jos vähän möyhyää Turon kaa sen pihalla ja pikkasen tarttuu kuolaa ja verta ja lehtiä ja multaa karvoihin ni onks pakko heti ylireakoida ja alottaa vesikidutus?? Ihan kummallista ylitte reakointia ja turhaa kärsimystä mulle. Nyt kyllä mökötän.

11 responses

 1. tiitumorse

  Onnea ihan kamalasti paljon meiltä! Hieno nauha, kyllä sitä pitäis saada retuuttaa.
  Outoo, että tollasta kunkkuvoittajaa pitää vesikiduttaa vaikka ei oo yhtään likanenkaan. Ihmiset on.

  23 syyskuun, 2009 7:44 am

 2. Vau! Sä oot ihan mieletön liitäjä! Hiano nauha. Pihistä se heti retuutettavaks, ku äispäs silmä välttää. Ihan vaan kostoks noista pesutouhuista.

  23 syyskuun, 2009 9:16 am

 3. Sä oot nyt sit myös Liitokuninkas! Onnea ihan kauheesti! Kyl munkin mielestä sun pitäis saada ne nauhat riepotettavaks.

  23 syyskuun, 2009 8:13 pm

 4. Kiitti kamelit! Mä oon edelleen sitä mieltä että nauhat kuuluis mulle, mut äispä on ominu ne ja piilottanu ne johonki. No hö. Jatkan etsintöjä.

  24 syyskuun, 2009 2:26 pm

 5. Onnii multaki! Joko oot saanu rusetin pyydystettyä parempaan talteen?

  26 syyskuun, 2009 9:55 am

  • Kiitti. En oo saanu vieläkää, äispä on piilottanu sen jonnekki. 😦

   26 syyskuun, 2009 6:50 pm

 6. Anna

  Onnia, Onnista, Onniiiiiii sulle Onni!
  Meikä on ihmestelly, kun sinua ei oo näkyny…eikä kuulunu? Oot tainnu olla kovasti varattu kaikissa haistatteluissa (emäntä korjas, että ne on ”haastatteluja” … kuulemma) tuon voiton jälkeen.

  27 syyskuun, 2009 2:14 pm

  • Kiitti Anna! Joo meillä oli vaan liitoviikko ni siks ei oo näkyny. Mut nyt oon back ja otan tirsat sohvalla. Kuulitko kun mä huutelin sulle pihalla yöllä? Mä huusin monta kertaa mut kukaan ei tullu pihalle ni mä yritin sit kaivautua sieltä aidan alta sinne teille. Mut ei sekään vielä auttanu, en päässy sinne vaikka oisin TOSI kovasti halunnu. Projekti on kesken.

   27 syyskuun, 2009 3:35 pm

   • Anna

    Sinäkö se olitkin…meikä yritti sanoa jotain, mutta S sano, että HILJAA…eikä ihan hissukseen sanonutkaan. Ei meikäkään ole päässyt projektin kimppuun, kun välillä eivät laita valoja päälle ja välillä taas vahtaavat oven raossa, että mitä mää siellä teen…taitavat olla katteellisia. Täytyy kai alkaa tehä hämäryyshommia sen projektin kanssa.

    28 syyskuun, 2009 5:56 pm

 7. No just hämärähommia miäki siellä pihalla tein ku pimeessä sitä kuoppaa kaivoin… Tähänkö on tultu…?

  28 syyskuun, 2009 8:51 pm

 8. Jörgen

  Onnitukset!!!

  2 lokakuun, 2009 8:06 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s