Ravista ja jatka matkaa

Meillä on ollu oikea liitoviikko. Me on liidetty ihan tosi monesti ja ollaan melkein uupuneita jo. Tai äispä on, mun energiavarastot on luonnollisesti ehtymättömät ni mä en uuvu melkeen ikinä. Ollaan reenattu ja kisattu hirveen paljon, ja oon jo ihan sekasin että oonko ollu taas ykkönen vai kakkonen vai Hyvin Ylevä Liitäjä vai mikäkö, mutta ihan huippu oon ollu kumminki. Äispä on vaan koheltanu vähä, mutta sehän on ihan normaalia kait. Pääasia että mä saan herkkuja.

Tänään ku oltiin taas kisaamassa ni mulle kävi sellanen juttu, että kesken A-kiipeemisen mun jalat meni solmuun. Ne vaan solmuttu kesken kiipeemisen silleen että mä menin mukkelis makkelis ja putosin ihan alas asti. Sit mä vaan ravistin ja kiipesin uudestaan ja jatkoin matkaa. Silleen tekee kovikset, ettei ne jää harmitteleen et mites siinä nyt silleen kävi, vaan ravistetaan vaan ja mennään eteenpäin. Äispä sanoo että mä oon kyllä koviksista koviksin, ja niinhän mä oonki. Mä kävin kanssa yrittää pussailla yhtä tätiä siellä kentän vierellä siinä juoksemisen välissä kun se täti näytti niin surmeelta että se varmasti ois tarttenu vähän pusuja. Mut se täti olikin vähän nihkee enkä mä saanu yhtään pusua perille. No höh, taas ravistin ja jatkoin matkaa. Ja sain lihipullia ja juustoo.

Advertisement

10 responses

 1. Mä oon pari kertaa pudonnu puomlta. Pyllylleni. Mäkin vaan kiipesin uuvestaan. Puomit on siistejä!

  26 syyskuun, 2009 9:20 pm

  • Sä oot kans kovis. Ravista ja jatka matkaa. Ou jea.

   26 syyskuun, 2009 10:18 pm

 2. Oot kyl tosi kovis! Arvaa muuten mitä? Mä näin mettässä Turo-pokserin. Mut se oli eri Turo ku se sun kamu Turo. Se oli nimittäin eri värinen. Turoja onki siis monta. Melkein vähän hämäännyin siellä mettässä. Mut kiva Turo se mettä-Turoki oli. Turot on.

  27 syyskuun, 2009 9:32 pm

  • Nyt mää alan kyllä epäillä, että Turolla on semmosia etiäisiä tai sivu-Turoja, joitten avulla se voi olla monessa paikassa. Ku määki tiiän yhen bokseri-Turon, joka ei oo muka Onnin Turo, mutta siis kamoon hei. Bokseri. Turo. Onko sitä nyt vaikee arvata mistä on kysymys.

   Onkohan mulla sivuolentoja? Hertta melkeen vois olla mun sivuolento, ku musta melkeen tuli Hertta ennenku musta tuliki Helka.

   28 syyskuun, 2009 7:45 am

   • Sivu-Turoja?! Nyt Turon pitäis kyllä vähän selittää tätä juttuu… Onks kaikilla sit sivuolentoja, jos Helkalla on melkein Hertta ja Nakilla vaikka kuinka monta kaupassa? Mä vähän luulen et munlaisia ei oo kyllä ketään, ei tälläsiä kunkkuja voi olla ku yks vaan, nimittäin meitsi.

    28 syyskuun, 2009 12:53 pm

 3. Mulla on ainaski hirmeesti sivuolentoja kaupan hyllyssä. Kaikki ne nakkimakkarat siellä yrittää olla niinku mä.

  28 syyskuun, 2009 12:07 pm

 4. Turo

  Sivu-Turoja?! Ei oo vaa miuta vastaan tullut! Turot ilmeisesti siis viihtyy metsissä joka puolella Suomea? Vai jos ne onki sit jotain kangastuksia… Tai sitten tässä on joku rikos tutkittavana… KAUHEETA! Onkohan miut kloonattu?
  Mut älä Nakki ole huolissas, ei ne sivu-nakit mihinkään pysty, ne on niin tiukasti vakuumissa!

  28 syyskuun, 2009 5:33 pm

 5. Mä oon mun isipapan sivuolento! Oon kuulemma ihan samannäkönen ku se. Mut sitä ei varmaan lasketa ku se on sukua…
  Nakki sä oot mun bestiksen Ainon sivuolento! Mini sellanen.

  28 syyskuun, 2009 8:03 pm

 6. Jörgen

  Sitä on liikkeellä. Munki isä on mun sivu-olento.
  Poika-isäntä luuli sitä muks ku mamil oli sen kuva näytöl. Vähä tyhmää kyll. Miksei mun kuvaa….?

  2 lokakuun, 2009 8:10 pm

  • No todellaki! Miks ei sun kuvaa hä? Nyt mamis on sulle selityksen ja ainaski sata sikasipsiä velkaa!

   2 lokakuun, 2009 11:11 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s