Syysreissu ja juoksukisa

Mä ja mun tiimi

Mä ja mun tiimi

Eilen käytiin äispän kaa syysreissulla. Oli sellanen hyvä automatka et ehti just sopivasti ottaa aamutorkut siinä autossa ennenku pysähdyttiin. Me mentiin sellaseen paikkaan missä oli koirien juoksukisat. Vähänkö hyvä sattuma että ne oli just koirien juoksukisat eikä ihmisten, ku mä oon tosi hyvä juoksemisessa mut äispä on aika huono. Ekana me vähän katteltiin niitä kisoja mut sit lähettiin kumminki kävelee yksien mun tiimiläisten kaa ku ei jaksettu olla vaan ja hengailla. Ne mun tiimiläiset oli yhet Winston ja Laku, niitten kaa mä hengailin siellä. Sit meiän tiimissä oli kans yks Deedee, jolla on hieno parta.

Winstonin ja Lakun äispällä oli sellanen tosi hieno naru. Mä löysin sen narun sen kassista kun tein rutiinitarkastusta, ja vähän himoittin sitä narua kun se oli niin hieno. Sit ihan yht’äkkii äispä otti sen narun ja lähti juoksee mua karkuun! Se on onneks niin hidas et sen saa helposti kii, mut Winstonin ja Lakun äispä piti mun valjaksista kii ni en päässy eka mihinkää!

Juoksukisa ja palkintonaru

Juoksukisa ja palkintonaru

Meinasin hermostuu ku mun äispä huuti mulle että ”Onni tuuuuuuuuuuu!” ja heilutti sitä naruu, mut mä en päässy mihkään vaikka yritin. Sit onneks se W&L äispä päästi irti ni mä pääsin juoksee mun äispän perään. Mä juoksin niin lujaa ku ikinä pääsin ja sain äispän ja narun kii!

Ja arvatkaa mitä? Me voitettiin! Nimittäin meiän tiimi voitti! Me saatiin sellaset mitalit, mut ne laitettiin äispien kauloihin eikä meille. Muuten se ois ollu musta vähän epää, mut mä sain paljon paremman palkinnon ku joku typerä mitali. Mä sain nimittäin sen ihanan narun, jonka löysin Winstonin ja Lakun äispän kassista! Vähänkö oon onnelline! Se on ehkä paras naru ikinä! Paljon parempi ku joku tyhmä naru jonka äispä on takavarikoinu tai joku tyhmä mitali. Mun oma palkintonaru!

Advertisement

8 responses

 1. Onnia sulle Onni! Sä oot ihan suvereeni kaikissa urheilulajeissa!
  Koirien juoksukilpailut on kyl tosi hauskoja! Mä olin kans sellasissa sillon ennen kesää.

  5 lokakuun, 2009 4:28 pm

  • Kiitti! Mulla on kyllä nyt ollu aika hyvä kisaputki päällä. Juoksukisa oli huippu!

   5 lokakuun, 2009 4:44 pm

 2. Anna

  Vistit, kun meikäkin olis halunnu tänäiltana sun kanssa sille lampisutilenkurille ja juoksemaan…. Epistä kun ei päästy, vaikka kyllä emäntä kai oikkeessa oli kun mulla alko vauhti hiljenee siinä koulumäessä. Mutta jos joskus aurinkopäivänä päästäs vähän yrittään… Me pietään sulle käpäliä ja häntää ja korvia ens viikon kisaan kanssa 🙂

  5 lokakuun, 2009 6:47 pm

  • Kiitti käpälistä ja hännistä ja korvista jo etukäteen! Joo tuu joskus aurinkopäivänä mun kaa juoksee sinne lammelle. Siellä lammella oli äsken hulluja lintuvihulaisia jotka tööttäili ja säikytteli meitä pimeessä puskista.

   5 lokakuun, 2009 7:50 pm

 3. Kiara

  Sä asut paratiisissa Onni! Ihania juoksukisoja ja liitoa ja metsäreissuja. Onnen koira Onni!

  6 lokakuun, 2009 6:23 pm

  • En kyl tiiä siitä paratiisista… Mun mielestä paratiisissa pitäs saada kyl enempi sikasipsuja ja muita herkkuja, ja sit kans pitäs olla oma leikkikaveri ja pitäs saada enempi leikkii taisteluleikkejä ja nukkuu aina sängyssä. Et on tässä kyl vielä parantamisen varaa ihan selkeesti… Mut noi jutut on kyl tosi kiviksii mitä sä luettelit, melkeen mun suosikkijuttuja.

   6 lokakuun, 2009 7:03 pm

 4. Oot Onni kyllä aikamoinen satuseppo!
  Oon täällä yöllä töissä hihitellyt kirjoituksiasi maha kippurassa :)))

  15 lokakuun, 2009 12:28 am

  • Kiva ku tykkäät. 🙂 Meitsi on kyl tällänen vaatimaton, hyvännäköne ja äärimmäisen mukava tsentlemantti, ni kaikki yleensä tykkää musta. Mulle käy, koska se tarkottaa yleensä rapsuja ja pusuja. Ja sitäpaitsi mä tykkään kans aina yleensä kaikista, ni eiks se oo sit niinku tasapeli.

   15 lokakuun, 2009 9:20 am

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s