Syysyllätys

Siis ette kyllä I-KI-NÄ arvaa mitä tapahtu äsken!! Mä menin iltapissalle niinku mä teen joka ilta, ni mun rappuselta löyty SIKASIPSI!! Ihana ruskee tuoksuva aito ja oikee sikasipsi!! Onko ehkä parasta ikinä?!? Mä tietty söin sen iltapalaks sitte, ku se oli ihan täydellisen hyvä sikasipsi, sellanen samanlaine mitä on aina Annan eteisessä. Jos se oli joku sikasipsikeiju joka oli jättäny sen siihe ku mä oon ollu niin kiltti poika ja oon muutenki niin komee ja ihana. Ja vaatimaton. Ja sanoinks jo ihana? Se sipsi oli kanssa ihana. Nyt tää olo alkaa lähentelee jo paratiisia jos mä oon saanu oman sikasipsikeijunki… Meen kyllä heti aamulla kattoo onks se keiju jättäny mulle lisää sipuja pihalle.

Advertisement

8 responses

 1. Ei ollu aamulla toista sipsiä rappusella, eikä muuallakaa. Mä kyllä etin. Hmmm… Onkohan se keiju unohtanu missä mä asun?

  9 lokakuun, 2009 3:23 pm

  • Kyllä se sipsukeiju varmaan tulee uudelleenki käymään. Mun luona ei oo koskaan käyny. Mihinköhän vois laittaa osoitetiedot? Voiks sää jättää viestin sille keijulle, että tulee käymään meillä kans.

   9 lokakuun, 2009 10:02 pm

   • Mä jätän. Mä pistän sunkin yhteystiedot ja sipsupyynnön aamulla tohon portaiden viereiseen puskaan ni siitä se varppina ne saa jos ja tosiaankin toivottavasti kun se tulee uudestaa käymää. ”Helka, Helkan koti, Oulu ja Onni, tää talo, tässä näin. Toivomme lisää sipsuja, kiitos.”

    9 lokakuun, 2009 10:07 pm

  • Anna

   Kummitäti kerto, että sinun luona oli käyny keiju. Meikä yritti kolme kokonaista päivää etsiä mettässä keijun kotia, kun kerta menninkäiset ja peikotkin asuu mettässä. En löytäny…eikä joutsenetkaan tienneet vaikka kysyin niiltäkin neuvoa. Olikohan se keiju mennyt jo talviunille, kun mettässämaalla oli aamulla rannassa jäätä….

   12 lokakuun, 2009 5:11 pm

   • Jos ei se keiju tienny että sä oot siellä mökillä! Jos se luuli että sä oot täällä kotona ja etti sua täältä. Äsken sato rättejä päähän ku käytiin iltapiipalla. En halunnu lenkuroida siellä ku oli niin ikävää.

    12 lokakuun, 2009 6:29 pm

 2. Voi vits ku oisin älynny ajoissa ni oisin kans littanu sikasipsitovomyspyynnön. Nyt harmittaa.

  10 lokakuun, 2009 6:47 pm

  • Ei hätää Wappu. Mä voin vielä lisätä sunkin osotteen tilaukseen ku ei se sipsukeiju oo varmaan vielä hakenu sitä, ku ei oo toimitusta tullu. Onneks iskä ymmärsi tänää et mulle alko tulla jo sipsipuutostila ja anto mulle kaapista sipsin. Nyt on sipsua mahassa ni on parempi olo.

   10 lokakuun, 2009 9:22 pm

 3. Tänks Kunkku! Mun osote on Wappu, Wapun koti, Espoo.
  Mä oon leiponu tänään muhvissenja. Laitan reseptiä mun lokiin vaiks huomenna.

  13 lokakuun, 2009 6:57 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s