Onko pakko mennä ulos jos ei taho?

Mä en ala enkä kestä enkä ala! Mä en tykkää ku on märkää ja kylmää ja pimeetä, enkä haluu mennä ulos jos on nii. Mut äispä pakottaa, ja sit sille ei ees riitä mikään! Tänäänki mä pissasin heti lähipuskaan piiiiiiiitkän pissan ja olin sit et ”tehty, nyt äkkiä takas sisään”. Mut ei, äispä vaan paahtaa tohveleissa eteenpäin ku mikäkin myrskynratsastaja. Mä yritin tatittaa mut tää yks hurjapää vaan kiskoo mua perässä ja mun tatitus ei toiminu siis niinku yhtään. Mä yritin jokaisesta kadunkulmasta kääntyy kotiin päin ja kun se ei onnistunu ni yritin kääntyy takasin taaksepäin. Mut mikään ei pysäyttäny äispää. Mä olin jo melkein luopunu toivosta kun sit onneks me käännyttiin oikeeseen suuntaan.

Mä haluaisin nyt kerätä itten ja kaikkien kohtalotovereitten puolesta sellasen adressin että ”Ei oo pakko mennä ulos jos ei taho”. Että sitten äispä ei vois pakottaa mua kävelemään lätäköissä jos en kerta taho. Ni että kuka haluu liittyä?

Mut sentäs jotain kivaaki, mä olin pitkästä aikaa yökylässä, tossa PA:lla ja KA:lla tiiätteks. Meillä oli tosi kivistä, niinku meillä on aina. Oli se hyvä että mä pääsin sinne nyt ku musta tuntu et mun herkkukiintiössä onki ollu viime aikoina tosi paljon vajausta ja siellä saa aina kaikkii ihania herkkuja. Sit siellä ei pakoteta syömään omia napoja vaan saan syyä kaikkee ihanaa, niinku tänään sain kalaa ja riisii. Sain kanssa nukkuu PA:n ja KA:n vieressä niitten sängyssä. Mä tarkistin monta kertaa yöllä et nukkuuks PA ni ei se aina nukkunu, tai jos nukku ni mä kokeilin sitä ja sit se ei nukkunukaan. Kiitti PA ja KA yökyläilystä, mulla oli tosi kivistä!

Advertisement

10 responses

 1. Mä ainakin liityn sun adressiin. Mustakaan ei oo kohteliaista pakottaa toinen ulos jos ei haluu. Ainakaan aikasin aamulla! Koirilla on oikeus nukkuu just niin pitkään ku ne haluu! Nih! Ja mennä ulos vaan sillon ku ne haluu!

  26 lokakuun, 2009 9:31 am

 2. Mä kans liityn rintamaan. Noustaan parrikaadeille veljet ja sisaret! Ei enää vääryyttä koirille!

  26 lokakuun, 2009 12:32 pm

 3. Siis mää en tajuu teitä! Aina on ihan bestiä lähtä! Ihan sama minne! Ja kaikissa säissä! Mää ainaksi lähen!

  26 lokakuun, 2009 3:40 pm

  • Sä asutkin siellä missä on aina hurjat säät ni ehkä sä oot liiaks tottunu niihin. Mä oon nähny niitä sun kuvia ja mä en kyllä menis mihinkään sellasissa säissä!

   26 lokakuun, 2009 5:09 pm

   • Turo

    Miä oon kyllä kanssa Helkan kaa samoilla linjoilla. Useemminkin vois käydä, vähän viileemmässä kelissä jaksaa ravata vielä enemmän ku ei tule niin kuuma! Ja varsinkin näin syyskelissä on ihania lemuja joka paikka täynnä… Nuuh… ja aaah…

    27 lokakuun, 2009 11:17 pm

   • Te ootteki ihan hurjapäitä!!

    27 lokakuun, 2009 11:27 pm

 4. Liittykää vastarintaan!! Jee!! Ou nou, taas äispä haki mun puvun eteisestä, äkkiä piiloon!!

  26 lokakuun, 2009 5:11 pm

 5. Puvut on pahinta! Paitsi mun bäkon träkki, sen ku laittaa päälle ni selkä ei oo enää jumpurassa.

  26 lokakuun, 2009 8:41 pm

 6. Anna

  Mä liityn kanssa, kun on ihan mälsää kun turkki on litimärkis vaikka muuten mä tykkäänkin syyssäistä – siis niistä pakkashuuruisista ja kuivista. Ne on kiviksia. Jokos muuten tiiät, että siili shisisispuhisis asuu meiän pihalla siellä koivun luona ruusupuskassa. Sitä ei saa sitten levitellä, että siili shisisispuhisisksella olis talvella lämmin koti.

  29 lokakuun, 2009 7:16 pm

  • En oo tienny! Mä en oo nähny yhtään siiliksiä täällä ikinä, Turolla näin kerra mut se meni piiloon. Mäkin taidan tykätä niistä kuivista keleistä kumminki, paitsi ehkä en niin paljon tykkää jos on pimeetä, mieluummisti valosalla menisin.

   30 lokakuun, 2009 9:35 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s