Jouluterkut Mertsusta

Me ollaan Turon kaa täällä Mertsussa Kostin ja Eetun luona viettämässä tosi rauhallista joulua. Lunta on ihan hulluna ja hyvii tuoksuja, me vaan kirmaillaan ja taistellaan. Haluun toivottaa kaikille maailman koirille ja niitten ihmisille ja muille ihmisille Kiviksintä Joulua! Toivottavasti ihmiset menee ihan hellämielisiks ja me saatais paljon kinkkua koska meillehän se kinkku oikeesti kuuluu. Äispä alkaa ainakin näyttää siltä et se ei kyl tarttis enää yhtään kinkkuu tai muutakaan herkkuu, keppiä ja porkkanaa vaan… No, megaisot joulupusut multa teille kaikille kummiskin, meitsi ottaa nyt pienet joulutirsat et jaksaa sit taas tapella.

Kiviksintä joulua kaikille!

Kiviksintä joulua kaikille!

Advertisement

5 responses

 1. Anna

  Joulunjälkeistä aikaa myös sulle. Tuo sinun joulukuva on tosi liikkis – emäntä meinas mennä siitä ihan sekasin. Kinkkua, ja porkkanoita on saatu pyhinä (porkkanat tällä kertaa laatikkona). Lunta oli niin, että meikää jou’uttiin kantamaan – no mullehan se passas. Kohta alkaa tinan valanta ja mattojen tamppaaminen keskellä yötä…sitä meikä ei oikein ymmärrä, että miks keskellä yötä pitää kaikkien ruveta niin äänekkäästi mattoja tamppaamaan…hirveää pauketta…..

  28 joulukuun, 2009 11:01 am

 2. Sä oot niin viilee jätkä Onni! Ihan kuin hypnotisoisit tota tonttua. Oon kade sulle.
  t: Tahvo

  7 tammikuun, 2010 8:50 pm

  • Niin mä tavallaan vähän teinki… Sillä tontulla oli nakkeja ni mä yritin hypnotisoida niitä nakkiksia että ne lentäis suoraan mun suuhun…

   11 tammikuun, 2010 10:21 pm

 3. Kiara

  Tuu Onni jo takaisin sieltä Mertsusta. Meiltä on täällä se joulu jo loppu. Jäikö se vielä sinne, niin ettet malta palata?

  16 tammikuun, 2010 7:06 pm

 4. Ei se joulu jatkunu sielläkää ni me tultiin pois jo mutta mä en halunnu vielä lopettaa lomalla olemista ni lomailin vielä kotona.
  Nyt oon jo alkanu harrastaa taas akiliitoo ja käyä lenkillä ni loma on loppu.

  18 tammikuun, 2010 10:16 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s