Lomalla

Mä olin siis niiiiiiiin lomalla et en ees ehtiny lokissa käydä. Mut nyt en oo enää. Äispä on leikkiny töissä käyntiä jo vähän aikaa mut mä aattelin silti olla vielä lomalla vähäsen ni olin.

Lomalla oli lunta ja kylmää ja kinkkuu ja joulukuusamo ja kuusamon pallot ja Turo ja Kosti ja Eetu ja Tyyne ja uus takki ja uuet tossut ja paukkuja ja leikkitappeluu ja päikkäreitä.

Sitten kun tultiin reissusta kotiin ni täällä oli ihan ällöttävän paljon lunta. Mä EN pidä talvesta. Talvi  on kylmä ja märkä ja kylmä ja tassuihin sattuu ja tossut on kamalat kidutusvehkeet ja takkiki kutittaa eikä mennä mettään ku on liikaa lunta ja pimeetä. Mä en pysty ees tarkistaa mun tiluksia kun pihalla on niin hirveesti lunta.

Mut miten mä nyt tarkastan mun tilukset??

Advertisement

4 responses

 1. Nää tossu-uutiset on kyllä ikäviä. Ai kidutusvehkeet? No ei ne mitenkää normaalilta kyllä tuntunukkaan. Toivottavasti Maarit unohtaa ne nurkkaan. En kyllä muistuta nyt ku tiiän totuuden.

  Sun loma on kyllä ollu huisi! Kaikkee oot kerenny tehä ja linssiludettaa! Mut mää oon soooou eri mieltä talvesta!

  19 tammikuun, 2010 7:41 am

  • No ehkä mä saatoin vähän liiotella, ei oo kyllä tapana, mut jos tän kerran… Ei nyt ehkä kidutusvehkeet mut ei ne tossut kyllä tunnu yhtään omilta. Mut mä tiiän että vähempi inhokki on mennä tossutassuttelulle ku mennä ilman tossuja ja sit sattuu tassuloihin niin et huudattaa. Ni mä sit suostun pitää niitä ulkona mut sit pitää mennä tosi vauhilla ja äkkiä kotiin et saa ottaa tossut pois.

   19 tammikuun, 2010 4:30 pm

 2. Kiara

  Kiva kun oot bäk! Mullekin ostettiin uudet tossut, mutta en mää, siis mä en voi mitenkään. YÄK!

  Kun kattoo sun kuvia niin ymmärtää, miks sun joulu kesti kauemmin kun meillä täällä. Vähänkös näyttää huisin vahdikkaalta. Käytitte varmaan koko joulun hyväksi hyödyksi!

  19 tammikuun, 2010 9:06 pm

  • No tosiaanki käytettiin! Siihen palautumiseen meni sit jonkin aikaa ku en ois halunnu millään et se loppuu. Hyvä ettet sä oo vihanen ku olin niin kauan poissa.

   20 tammikuun, 2010 4:17 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s