VIIKON KOHOKOHTA

Mähän oon siis kertonu siitä et oon ollu vaan omaishoitajana koko viikon, suojellu haavottunutta äispää seinää paukuttavilta vihulaisilta ja omppusedältä. Voin kertoo: tosi raskasta. TOSI raskasta. Tänäänki siis nukuin koko päivän äispän vieressä ja vahdin ettei se haavotu lisää tai mee jonnekin hukka -nimiseen paikkaan. Olin jo ihan uupunu kunnes… VIIKON KOHOKOHTA! No, mä kerron koko jutun.

Äispä yritti pukata mua ovesta ulos ilman rihmankiertämää! Mä olin ihan et ”E-EEEEEN oo menossa!” ja tatitin eteisessä. Sit se pisti mut väkisin pihalle ja mä ajattelin et ou nou tästä ei tuu mitään ku mä jäädyn jo nyt. Mut äispä ei ollukaan viemässä mua lenkuralle, se näytti ”tonne” ja mä tiesin heti minne. KA:n ja PA:n luokse naapuriin!! Mä juoksin hullussa sinne ovelle ja ootin ainaki tosi kauan et äispä ehti sinne ku se on NIIIIIIN hidas… Sit vihdoin pim pom ja täyttä sisään!! Mä sain herkkuruokaa ja löysin mun ja Annan ja yhen Iitan yhteisen luurojektin ja alotin kans uudenki luurojektin ja kävin yläällä ja kävin alaalla ja tarkastin kaikki nurkat ja kaikki kulmat. Mä autoin kanssa pesukoneen korjaamisessa, mä oon hyvä sellasissa jutuissa ku mun iskä on ingenjööri. Mulla oli ihan huippuuuu siellä!!!

Nyt mä jaksan taas olla omaishoitajana ku oon saanu herkkuruokaa ja hellyyttä á la PA ja KA. Kiitti superisti!

Advertisement

7 responses

 1. Anna

  Vitsit Onni…sulla on ollu tosi HUIPPU päivä jo tähän mennessä. Ehitkö sä yhtään kipikapijuostessa huomata, että ulkona on jo paljon lämpimämpää ja ihanaa puuterilunta? Meikä on tänään lepäilly kun ei oo omppusetääkään näkyny ja paukuttelukin loppu. Emäntä kerto, että Masi ja Enskakin ovat lepäilleet.

  30 tammikuun, 2010 1:26 pm

  • En mä sillon ehtiny huomata mitään ku juoksin vaa niin lujaa ku pystyin, mut illalla käytiin iskän kaa ulkona ni sillon mulla ei ollu tossuja enkä ihan paleltunu. Melkein vaan. Mäki oon tänään lepäilly, mulla oli vähän vapaata omaishoitajan hommista. Tuli tarpeeseen.

   30 tammikuun, 2010 4:58 pm

 2. tiitumorse

  Kyllä sulla on ollu tosi huippupäivä! Tollaset lepuutuspäivät ja huippupäivät on tärkeitä, ku on omaishoitajana. Sit taas jaksaa nukkua sen hoidettavan vieressä.

  31 tammikuun, 2010 8:31 pm

  • Munki mielestä ne on erittäin tärkeitä. Voisin ottaa nyt yhen sellasen huippupäivän kiitos.

   2 helmikuun, 2010 8:44 pm

 3. Anna

  Moi Onni, vieläkö sä oot omaishoitajamyyryläinen? Meiän emäntä tais jo parantua kun sitä ei oo pariin päivään näkyny kotosalla (aamulla lähtee ja illalla tulee työhaisuliinina). Tääkään ei oo kivaa, tää on tylsää….

  2 helmikuun, 2010 8:09 pm

  • Vieläki mä oon se. Mut me on äispän kaa alettu hiipiä pihallaki nyt, ja se on leikkinykin mun kaa vähä. Eikä me enää nukutakaan koko päiviä niinku ennen. Ehkä se alkaa tulla normaaliks jo.

   2 helmikuun, 2010 8:44 pm

   • Anna

    No hyvä. Oisko se ollu jotain ”sikasiks” tautia niillä molemmilla? Mutta varo vaa, ettei sun äispäs häippäse sitten ylipitkiksi päiviksi tuuniin sitten ku se on haavattomana….meillä näytti käyvän vähä silleensä ja siksis oonkin ollu onnellinen kun KA on käyny pelastamassa mua…..

    4 helmikuun, 2010 7:48 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s