Reilukerho

Äispä on käyny vieraissa! Äsken se vaan tuli muina naisina kotiin ja siinä oli ainaki sataa vierasta lemukkia! Vieraitten koirien lemukkeja! Tää on musta just niin epää! Se jättää mut kotiin ja lähtee tollasille kivisreissuille iha ite! Ilman mua! Tosi epää… Mä nuuskutin sen vaatteet tosi tarkkaan mut en saanu selville missä se oli vieraissa, ihan vieraalle haisi kaikki lemukit. Haistoin ainaki selvästi sellasia rapsutuslemukkeja ja tyttölemukkeja. Mä oisin ehkä kans halunnu mennä vieraisiin haistelemaan tyttölemukkeja livenä, mut otetaanko mut mukaan? Ei oteta. Nih. Reilukerho.

Advertisement

5 responses

 1. Mitä jos äispäs on ollu kartottamassa sun pikkusiskotilannetta ja siks oli tyttölemukkia tarttunu? Vaikka on se ny silti ollu ihan epomeininkiä, että kartottaa ilman sua.

  4 helmikuun, 2010 10:05 pm

  • No sehän se vasta törtsyä oliskin! Jos SE olis menny YKSIN ettimään MUN pikkusiskoa! Ihmiset on just niin törtsyjä ja epiksiä!

   4 helmikuun, 2010 11:13 pm

 2. Joo, en nyt halua mitenkään huolestuttaa, mutta vieraita koiralemuja tuli Maaritinki mukana. Ja sitten Lotta löyty just yhestä semmosesta paikasta mistä se haki niitä vieraslemuja. Tiiän ku olin autossa oottamassa.

  5 helmikuun, 2010 12:08 pm

  • Ou nou… mitähän tästäki seuraa… Ou nou… päikkärit…

   5 helmikuun, 2010 4:01 pm

 3. Joo-o kuule Onni! Saattaa olla niin et sun äispä on ollu pikkusiskoja kattelemassa…

  5 helmikuun, 2010 7:53 pm

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s